Santa Bros

Otthon, Család, Apa, Gasztronómia, Praktikák.

2016. ápr 24.

Készíts táblát egy régi képből!

írta: SANTA BROS
Készíts táblát egy régi képből!

13059614_10206643478106156_570862047_n.jpg

Gondoltuk összeszedjük nektek mire is jó egy csipet táblafesték, egy kevés kréta és a kreativitás! Ha már gondolkoztatok rajta de még nem mertetek belekezdeni, a poszt után biztos kedvet fogtok kapni egy tábla készítéséhez otthonotokba! Manapság nagyon divatos a lakberendezésben is használni ezeket a dekorációs kellékeket, nem csak üzenhettek egymásnak, de motiváló feliratokat is elhelyezhettek rajtuk, határ a csillagos ég!

Most összeszedtük nektek a Santa Bros blog otthonában számtalan formában használt táblákat, sőt azt is leírjuk ti hogyan tudjátok elkészíteni!

Ehhez nem is lesz másra szükségetek csak egy fa lemezre, vagy egy régi kép vásznára, mi az utóbbit választottuk. Kikaptuk a keretből a képet majd a már jól bevált Pentart Chalkboard paint segítségével egy jó alapos rétegben lefestettük a régi mázolmányt. Száradás után indulhatott is vissza a régi arany antik jellegű keretbe, és megkezdhette kalandos utazását a lakásunkban! Készítettünk egy kisebb verziót is a konyhánkba! Már csak kréta kellett a kézbe, és kezdődhetett a pingálás!

12782409_10206163813154832_1277188851_n.jpg

Lessétek meg milyen jól mutat ez a roppant egyszerű tárgy, és ha kedvet kaptatok készítsétek el ti is!

Táblánk 1000 arca galéria

Ünnepeken így használtuk

Inspirációs galéria további ötletekért

Képek:pinterest

Ha tetszett az ötlet itt van egy két bejegyzés ahol már használtuk a tábla festéket!

Szólj hozzá

facebook DIY Lakberendezés Vintage Otthon Praktikák Home Pentart Kiegészítők Textúra Santabros a facebook-on Santabross blog bloggerwork táblakészítés

A bejegyzés trackback címe:

https://santabros.blog.hu/api/trackback/id/tr488658234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása