Santa Bros

Otthon Divat Gasztronómia Szépségápolás Praktikák

2017. nov 15.

Így alkotnak a 21.század művészei!

írta: SANTA BROS
Így alkotnak a 21.század művészei!

Winter Spirit from the Mountains projekt

logo

Egy megkereséssel kezdődött a mi kis történetünk. Ahogyan azt tudjátok olykor-olykor bemutatok nektek olyan személyeket, akik rengeteg munkával és kreativitással kézzel készített dolgokat készítenek.Így volt ez Évi esetében is, aki a Baby Mountain megálmodója és alkotója.  A cikket ITT találjátok hozzá.

Évi és a Honeybear Eve most egy olyan ajándékötletet álmodtak meg pasiknak, amilyet eddig még nem láttam. Egy egyedi limitált 3 színben kapható csomagot, ami hasznos és végre  nem a parfüm, zokni, nyakkendő kombó, amit gondolom minden férfi társam kap karácsonyra...

23602165_10211049983266031_1900628620_n.jpg

És hogyan is jövünk mi a képbe? Évi megkért, hogy a boxokhoz tartozó kreatív kampányt, mint kampány fotókat és image videót alkossuk meg és, hogy legyek ...

Tovább Szólj hozzá

facebook Santabross blog babymountain Honey Bear Dapfel photo kreatívprojekt

2017. nov 08.

Készíts karácsonyi dekort jégkrémespálcikából!

írta: SANTA BROS
Készíts karácsonyi dekort jégkrémespálcikából!

unnamed_7_3.jpg

Az egész ötlet villámcsapásként jött... Mivel hamarosan itt a karácsony és mint minden DIY blogger én is odáig vagyok érte, ezért évről évre újabb ötletekért vadászunk! Imádom Bardocz Éva blogját , így mindig meglesem a zseniálisabbnál zseniálisabb ötleteit. Így történt ez, amikor a fapálcikákból készült síléceit megláttam. A sílécekért Katt ide!

Nem is kellett több, hogy az agyam beinduljon, így született a következő két roppant egyszerű dekor is!

Szánkó:

Amire szükségünk lesz jégkrémes pálcika( ha lusták vagyunk összegyűjteni, minden kreatív hobby boltban kapható) ragasztópisztoly, olló, Pentartos akril festékek és repesztőlakk.

unnamed_2_3.jpg

A szánkó lapját megformáltam, majd  1 pálcikát félbevágva a ...

Tovább Szólj hozzá

Karácsony Lakberendezés Vintage Inspiráció Otthon Home Pentart Textúra Decor Paint Soft Santabros a facebook-on bloggerwork

2017. nov 05.

DIY párnahuzat, könyvajánló és Juditu!

írta: SANTA BROS
DIY párnahuzat, könyvajánló és Juditu!

Juditu workshopján jártam.

unnamed_5_2.jpg

Először is le kell szögeznem, hogy bloggerkedésem egyik mérföldköve volt a péntek este megszervezett DEKOR.ÁLOM könyvbemutatóval egybekötött workshoppon való részvétel.

 Amióta az eszemet tudom követem Varga Judit @juditu munkásságát. Lehetett Tv-ben vagy indíthatott DIY blogot az elsők között néztem, olvastam. Mindig tiszteltem kitartásáért, precizitásáért és azért mert az évek folyamán még ha rögösebb út vezetett is ideáig nem adta fel és el saját egyedi Juditus stílusát.

Amihez csak nyúl  "Juditus"-sá válik!

Munkájának egyik fontos szakaszában végre megjelenhetett a DEKOR.ÁLOM  nem is diy, nem is divat, hanem egyfajta inspirációs bomba lapokra oldalakra bontva. Rengeteg könnyen kivitelezett ötlettel, tanáccsal ...

Tovább Szólj hozzá

DIY Lakberendezés Inspiráció Otthon Pentart Textúra Santabross blog Juditu BabaDIY DEKOR.ALOM

2017. okt 31.

Így készíts egyszerűen letisztult őszi dekorációt!

írta: SANTA BROS
Így készíts egyszerűen letisztult őszi dekorációt!

unnamed_8.jpg

Valami hiányzott az őszire pingált lakásunkból.... Így esett, hogy ismét összedobtunk valami hihetetlen olcsót és rendkívül egyedi exkluzív őszi dekort.

Adott 3 db kb darabja 100Ft polisztirol dísztök, amit a gyárban egyen narancssárgára fröcsköltek... Hát mit ne mondjak elég gyatrára sikeredett. Amikor megvettük tudtuk, hogy ez kell nekünk, majd mi igazán menő kis vintage tököket faragunk belőlük. Elképzeléseinkben élt a kép, hogy igazán pompásan mutatnak együtt az IKEÁban vásárolt (valamire majd csak jó lesz) fém kis kaspóinkkal. Megjegyzem ezeknél a kis arany kaspóknál is az áruk győzött meg minket. Kép: http://www.ikea.com/hu/hu/

Ami biztos volt, hogy ismét festeni fogunk. A tököket lefújtuk a Pinty Plus Aquvának ...

Tovább Szólj hozzá

ősz DIY Lakberendezés IKEA Vintage Otthon Home Pentart Textúra ősziasztaldekoráció Tökdekoráció Őszi otthon bloggerwork novasolspray pintyplusaqua

2017. okt 11.

Praktikus tárolók festék szóróval!

írta: SANTA BROS
Praktikus tárolók festék szóróval!

Work shopot tartottunk...

22359275_10210801726139758_260770701_n.jpg

Nem régiben az a megtiszteltetés ért, hogy a Novasol hungarynak segíthettem egy workshop lebonyolításában. 

Rengeteg kreatív programmal várta a  hobby művész nagyker, a kreatívkodni vágyó kiskerek képviselőit az ország minden tájáról. Mindig szeretek részt venni olyan eseményeken ahol csak úgy pezseg a levegőben a kreatív energia. 

A mi asztalunknál különböző méretű natúr papírmasé dobozkákat készítettünk. Ehhez a Pinty Plus Aquvát használtuk festésre. Ezzel alapszínt is tudtunk adni a dobozkáknak, majd később stencilek segítségével egy másik színnel  mintákat is feltudtuk fújni rájuk... Öröm volt látni, hogy mennyiféle kiváló és kreatív dobozka született ugyan azon anyagok segítségével.

A Pinty Plus ...

Tovább Szólj hozzá

DIY Lakberendezés Vintage Inspiráció Home Kiegészítők Textúra Santabros a facebook-on Santabross blog bloggerwork BabaDIY novasolspray pintyplus pintyplusaqua

2017. aug 25.

2 perces lámpa tuning!

írta: SANTA BROS
2 perces lámpa tuning!

Avagy fújhatjuk..?

21100564_10210505138045241_710239844_n.jpg

Azt ahogyan már korábban is láthattátok fontos hangsúlyt fordítottunk rá, hogy a gyerekszobában minden a legnagyobb összhangban lehessen. Erről itt olvashattok bővebben: Ilyen egy igazi DIY blogger kislányának szobája!

Már csak egy valami lógott ki a sorból a kis lámpa, melynek lámpaernyője még mindig feketében tündökölt...kicsit gyászosnak találtuk egy gyerekszobához, így fogtam magam és neki estem lefújtam. Ehhez a Pinty Plus Aqua magenta színét próbáltam ki. Ugye ezt már használtuk a nyáron a limonádés pohárkák elkészítéséhez. Nagyon profi a festék szinte szagtalan és nem csinál festékport maga körül, gyorsan szárad egyszóval nagyon jó vele dolgozni!

Nem mondom, hogy textilre találták ki, de mire van a DIY blogger ha ...

Tovább Szólj hozzá

DIY Lakberendezés Inspiráció Otthon Home bloggerwork BabaDIY novasolspray pintyplusaqua lámpadekor

2017. júl 23.

PHO-teszt

írta: SANTA BROS
PHO-teszt

Ismerkedjünk a vietnámi konyhával!

20289732_10210259945595583_601130734_n.jpg

Az  egész úgy indult, hogy egy tréning miatt egy ideig együtt laktunk tesómmal Budapesten. Mivel az eredeti szakmája szakács és SÉF-ként dolgozott idáig, így amikor az  Ázsia centerbe keveredett egy teli batyuval tért haza... Nah pont e miatt indult a levesfőzés!

Előtte való napokban, lestük meg Molnár Szilágyi Szilvi PHO-levesét a Fördős Zé magazin oldalán , mivel nem tűnt bonyolultnak és tesóm már korábban többször is evett Phot-t, (az egekig magasztalta az ízt) így neki láttunk.

A videót bekészítettük és mindent lépésről lépésre Szilvivel csináltunk. A receptet nem fogom részletezni mindent megtaláltok a videóban itt lent!

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=c96V3YqMMq8

Szilvivel  már korábban is ...

Tovább Szólj hozzá

konyha főzés Santabross kitchen pholeves PHO Molnár Szilágyi Szilvi

2017. júl 02.

DIY limonádés pohár!

írta: SANTA BROS
DIY limonádés pohár!

A nagy festék teszt!

19622585_10210057253368404_1871401281_n.jpg

Aki követ minket az instagrammon vagy a facebookon, az már látta milyen újdonságokat kaptunk a novasol magyarországtól. A pinty plus aqua környezetbarát termékcsalád talán a napokban kerül forgalomba, így mi az elsők között lehettünk akik tesztelhették.

Izgatottan vágtunk bele a projektbe. Egy nyári poszttal jövünk most nektek, amit roppant egyszerű elkészíteni és iszonyat mutatós, sőt 2 funkcióban is használhatjátok majd. Tudjátok mindig annak fényében készítünk valamit, hogy semmi ne végezze a szemétben. Hát ez most is így történt, hiszen két befőttesüveget alakítunk majd át limonádés pohárrá.

 

Első lépésként alaposan megtisztítjuk az üvegeket. Majd vagy maszkoló szalaggal, vagy sima hétköznapi ...

Tovább Szólj hozzá

facebook nyár DIY Inspiráció Otthon Home Kiegészítők Textúra Nyári tippek bloggerwork novasolspray pintyplusaqua limonádéspohár

2017. jún 24.

Így dobd fel az unalmas panel ajtód!

írta: SANTA BROS
Így dobd fel az unalmas panel ajtód!

Egy kis tuning kevés pénzből!

19427845_10209975413042447_544316404_n.jpg

Még nincs egy fél éve, hogy beköltözhettünk "saját"lakásunkba. Mivel Bella ekkor csöppent az életünkbe, így a legfontosabb felújítások után (festés, wc...) egyből be is költöztünk. Az ajtók festését is meghagytuk, mondván nyáron úgy is gyorsabban szárad. Elindult az ötletelés, hogy hogyan is dobjuk fel ezeket az unalmas panel ajtókat...Cserélni nem akartuk így maradt a festés! Első körben fehérre akartuk festeni a régi tulajdonos által hátrahagyott a 2000-es években divatos mediterrán színű ajtókereteket. Aztán jött egy elvetemült ötlet mi volna, ha szürke lenne! Mivel a szembe oldalon szürke képkeretek vannak és ugyan ezt a színt használtuk már a lakás többi pontján is, például a lomiból szerzett virágtartónál és az ...

Tovább Szólj hozzá

facebook DIY Vintage Inspiráció Otthon Praktikák Home Pentart Textúra Decor Paint Soft bloggerwork panelajtó

2017. máj 01.

Kezdőcsomag házasoknak!

írta: SANTA BROS
Kezdőcsomag házasoknak!

Mr. és Mrs. így könnyebb lesz a közös élet!

18254511_10209524598692370_592150592_n.jpg

Egy kedves baráti párunk esküvőjére készítettük a következő hasznos Santa Bros-os csomagot! Tapasztalt lassan 3 éves házasként összegyúrtunk minden hasznos ötletet egy csomagba, hogy barátaink könnyedén csöppenjenek a házas élet minden örömébe.

Kívánság kuponokat gyártottunk:

18217181_10209524055078780_553004682_n.jpg

A kuponokat kinyomtattuk és betűnyomdával elláttuk vicces és persze annál hasznosabb felhasználási lehetőséggel. Öt-öt darabot kapott a menyasszony és a vőlegény is! Azt, hogy mikor szeretnék felhasználni természetesen rájuk bízzuk... :D

Azért, hogy a mézeshetek tovább tartsanak...

18217156_10209524054998778_963162548_n.jpg

Kaptak egy- egy adag utánpótlást virágméz formájában. Ha már kezd fogyni az édes élmény csak egy kanál méz és visszarepít az édes szerelembe. Ehhez ...

Tovább Szólj hozzá

esküvő nászajándék DIY Otthon Pentart Santabross blog Kezdőcsomagházasoknak MrésMRS