2015. jún 07.

Bútor tuning!

írta: SANTA BROS
Bútor tuning!

IKEA asztal kicsit másképp!

Véletlenek nincsenek szokták mondani, nem véletlen mert ez így is van.  Amikor a legkevésbé számítottunk rá akkor akadtunk egy  olyan dohányzóasztalra amilyet szerettünk volna. Természetesen megint egy hirdetési portálon. Mindig inspirációkat gyűjtünk és a sok ötlet közül válogatjuk ki a nekünk megfelelőt. Most megmutatom nektek az inspirációs csomagunkat is. Így láthatjátok az teljes fázisát. 

Inspirációs galéria

 Képek forrása: Pinterest

Hozzávalók:

 img_7102.JPG

Ismét a Decor Paint Softot használtuk most a szürke színt vettük elő a palettáról, mivel fehér szőnyegre kerül az asztal így tökéletes lesz a kontraszt. A festés előtt egy spakli segítségével kijavítottunk egy két apró hibát, fapasztát használtunk.

Miután megszárad megcsiszoltuk, hogy sima legyen a felület, következhetett a festés. Ismét előkezelés nélkül kentük fel már az első rétegben tökéletesen fedett. Két réteg után jöhetett a csiszolás, csak az éleket csiszoltuk meg jobban most nem szerettünk volna túl antikolt hatást elérni.

A végső fázisként a Pentart matte varnish matt lakkal kezeltük a felületet. Szerintünk a végeredmény csodálatos lett! Kezd össze állni a nappali!:D

Galéria az asztalról:

 

santa_brosfac.jpg

Szólj hozzá

DIY Lakberendezés Vintage Inspiráció Otthon Home Pentart Textúra Decor Paint Soft Bútor tuning Schabbychic Bútorfelújítás Santabros bútortuning Santabros a facebook-on