2016. máj 11.

1 asztal 5 stílus

írta: SANTA BROS
1 asztal 5 stílus

13219797_10206744772638456_1976067735_n.jpg

Gondoltuk írunk nektek egy villám bejegyzést arról, milyen könnyen is barangolhatunk a stílusok között otthonunkban! Velünk számtalanszor megesik, hogy unjuk már azt a miliőt ami körbe vesz minket, ilyenkor felforgatunk mindent hiszen itt az ideje egy kis újdonságnak!

Vettünk egy asztalt, aminek átalakulásáról már olvashattatok korábban. Ha lemaradtatok katt ide! Hozzáadtunk öt stílust és hihetetlen környezeteket teremtettünk!

13183214_10206744798159094_775896783_n.jpg

1. ROBINSON CRUSOE

 

Egy kis arany és natúr anyagok keverésével, már is Robinson Crusoe világába repülhetünk! Egyszerű környezet, főleg férfiak legénylakásába ajánljuk! ;)

2.ÖRÖK ROMANTIKA

 

A vintage stílus és a Schabby chic megtestesítője! Nincs másra szükségünk mint egy- két régi bútordarabra lehetőleg legyen fehér, fonott kosarakra és virág mintára minden mennyiségben! Aki szereti az igazán otthonos barátságos élettereket, ezt a stílust válassza!

3. ABSZTRAKT SKANDINÁV

 

Itt a világos terek, az egyszerűség és a funkcionalitás,és a szervezettség uralkodik. Úgy is mondhatnánk, hogy a szabálytalan geometria hazája. Azoknak ajánljuk akik nem félnek keverni az anyagokat, és szeretik a rendet és a letisztultságot. Mi imádjuk mert szabad de mégis otthonos!

4.BOHÉM EKLEKTIKA

 

Itt az ideje keverned az anyagokat, szárnyára engedned a mintákat és élvezni ezt a romantikus, színes kavalkádot! Ha ebben a vidám közegben érzed magad otthon, akkor ezt neked találták ki!

5.TRÓPUSI SZÍNKAVALKÁD

 

Erőteljes színek, pálmafa mivel is hozhatnánk be a nyarat még jobban otthonunkba! Dobd fel a lakást és érezd úgy mintha egész nyáron nyaralnál! Már csak egy koktél hiányzik a kezedből! ;)

Reméljük elnyerte tetszéseteket ez az 5 ötlet! Mi imádtuk kivitelezni, mindent bele kavarjátok fel az állóvizet otthonotokban!

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon!

insta.jpg

santa_brosfac_2.jpg

Szólj hozzá

facebook DIY Lakberendezés Vintage Inspiráció Otthon Home Pentart Kiegészítők Textúra Decor Paint Soft Bútor tuning Schabbychic Bútorfelújítás bloggerwork