2016. júl 30.

Sale avagy Leárazásokk!

írta: SANTA BROS
Sale avagy Leárazásokk!

13872363_10207281289051031_1518980265_n.jpg

Akár merre bandukol az ember ebben a szezonban nem csak strandoló Pokemon go játékosokra, de leárazásokra is bukkan!

giphy.gif

Kép:http://giphy.com/

Be kell valljam, nem vagyok az a nagy költekező típus! Szeretek mindent jó áron megkapni! Inkább elkészítem magam vagy ahogyan már megszoktátok veszek egy régit és tuningolok! Sokkal személyesebb mint telepakolni újszülött, történet és előélet nélküli tárgyakkal az otthonom! Éppen ezért csak akkor vásárolok, ha valami nagyon megéri így bukkantam a következő tárgyakra is! A leárazások olyan szintre érkeztek, hogy most már érdemes szétnézni van e olyan tárgy amire régóta kivetettük a hálónkat!

Így voltunk ezzel mi is... Nem nagyon szoktunk online vásárolni maximum az Ebay-ről de most kipróbáltuk a HM.com-ot!

giphy_1.gif

Kép:http://giphy.com/

Természetesen a Home részről rendeltünk ágyneműt és díszpárna huzatokat, hihetetlen áron! A vélemény elsőre nem is rossz! A termékek minősége és kivitelezése szuper! Az ágynemű tényleg 100% pamut a díszpárna huzatok strapabíróak. A rendszer gyors, 1-2 nap és itt is volt a futár a hihetetlen olcsón levadászott termékekkel! Így új színt kapott a háló, sokkal kellemesebb az ébredés!

A másik termékre véletlen bukkantunk a Kikkben! Már hozzászoktunk, hogy sokszor nagyon leáraznak ezért mikor arra jártunk benéztünk az üzletbe! Mostanában rákaptunk a szelektív hulladék gyűjtésre, nagyon fontosnak találjuk és szinte minden lehetőség adott,legyen szó panel lakásról vagy keretes házról! A panelok környékén a földbe zárt hulladék szigetek, a magánházaknál pedig erre szánt szemeteszsákok segítik a tökéletes újrahasznosítási folyamatot! Nah szóval rákaptunk de nem volt erre alkalmas szemét tárolónk csak egy, a vegyes hulladékoknak így mindig egy nejlontáskában gyűlt és gyűlt! Aztán jött a szerelem az egyik régiség piacon láttunk egy kis fém zárható  tárolót amit akkor ott hagytunk(kicsit sokalltuk az árát) de azóta is bánjuk, mert pontosan alkalmas lett volna erre a szerepre! Aztán a Kikkbe betérve találtunk egy kis fém kaspót hihetetlen olcsón, fehér kicsit koptatott vintage jelleg egyszerű transzferálható mintával. Bárki elkészíthetné otthon de ez annyira olcsó volt, hogy az anyag többe került volna, egyszóval lecsaptunk rá! Ezután következett az igazi szerelem, megtaláltuk a piacon ott hagyott szelektív szemetesünk reinkarnációját! Ugyan olyan volt csak fehér és ugyan abba a termék családba tartozott mint az előbb említett kis kaspónk, és igen ez is leárazott volt! Így nem követtük el kétszer ugyanazt a hibát, megvettük. 

Szó ami szó sosem lehet tudni mikor milyen kincsekre bukkantok a lényeg szerintem, mindig vegyük figyelembe az árérték arányokat, és akkor nem lesz baj!

black-friday-cart.gif

Kép: http://www.thegloss.com/

Természetesen ha valamit eltudtok készíteni csapjatok bele vagy újítsatok fel az élmény megfizethetetlen. 

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon!

insta.jpg

santa_brosfac_2.jpg

Szólj hozzá

facebook DIY Lakberendezés Vintage Inspiráció Otthon Home Textúra bloggerwork