2016. nov 22.

Kincses Sziget avagy így születik egy üzlet!

írta: SANTA BROS
Kincses Sziget avagy így születik egy üzlet!

Kreatív ötletek raklapból!

15139693_10208182669104969_1352246328_n.jpg

Már mutattunk be olyan kreatív projekteket nektek, ahol a mi segítségünkkel alakult át egy- két helyiség, étterem...

Még a tavalyi évben kaptuk a felkérést erre az üzlet átalakulásra! A koncepció az volt, hogy egyedi naturális és praktikus legyen! Ebben a munkában főleg a kreatív rész volt a miénk, már a kezdetek kezdetén ott voltuk és a tulajdonosok ötleteit vegyítve adtunk számtalan inspirációt! Ez az üzlet is úgy, mint a szegedi étterem átalakításnál,(erről ITT olvashatsz) ismét egy műemléképületben található Kiskunhalason. A városháza és filmszínház épületét Fischer Ágoston építette 1833-1834-ben klasszicista stílusban, majd 1905-1906-ban Hikisch Rezső és Kotál Henrik tervei alapján szecessziós épületszárnyakkal bővítették. Egy ilyen csodában még nagyobb öröm volt dolgozni!

halas_013.jpg

kép: http://www.kiskunhalas.hu/muemlekek-kiskunhalas

Innen indultunk

Ismét egy kis inspirációs galériában gyűjtöttük össze az ötleteinket, így maradtunk a raklap bútoroknál, tudom már a csapból is ez folyik, de úgy érzem ebben a projektben egy újabb szintre tudtuk emelni ezt a műfajt! A bútorokat egy asztalos készítette a már előre kitalált ötletek alapján. Miután elkészültek úgy döntöttünk maradjon natúr ez sokkal jobban passzol az üzlet termékkínálatához és koncepciójához! Az üzletben elhelyezett kábeldobok egy kis kozmetikázás után tökéletes asztalként funkcionálnak! 

 Inspirációs galéria

Képek: pinterest

Nagyon jól mutatnak az egyedi bútorokon a szépségápolási cikkek, háziszappanok, kézműves ajándéktárgyak és a natúr kozmetikumok is! Az egyik kedvencünk a tea állvány, amit lepusztult állapota miatt igen jó áron vásároltak. Kapott egy kis tuningot, egy csipetnyi lakk plusz fakkok és egy kevés táblafesték és máris  méltó helyen sorakoznak a teák! 

Az apró kiegészítőkkel az üzlet nevéhez passzolóan köteleket, lámpásokat, fonott kosarakat és egy kis zöld gyanánt bukszusokat használtunk! A termékeket dekor kövekkel és kristályokkal tettük még exkluzívabbá. Imádom a szintén raklapból és befőttesüvegekből készült  fali tárolót is, amiben nagyon jól mutatnak a körömreszelők és egyéb körömápolási termékek.

Szerintünk már csak a  különleges belsőtér és bútorok miatt is érdemes betérni, nem csak inspirálódhatunk, hanem válogathatunk az üzlet egyedi kínálatából is!

Ha többet szeretnél megtudni a Kincses Szigetről Katt IDE!

Mi imádtuk ezt a munkát, nagyon kellemes volt közösen alkotni és jó bebizonyítani, hogy újrahasznosítani még mindig menő! A raklapbútorok ideje még koránt sem járt le határ a csillagos ég! Reméljük beindítottuk a fantáziátokat! Ha élőben szeretnétek látni az üzletet irány Kiskunhalas, keressétek a Kincses Szigetet a főtéren a mozi mellett!

MINDIG KREATÍV ÖTLETEK :kövess minket a facebookon és az instagrammon!

insta.jpg

santa_brosfac_2.jpg

 

 

 

Szólj hozzá

DIY Lakberendezés Vintage Inspiráció Otthon Home Kiegészítők Textúra bloggerwork