2017. jan 24.

Készíts vintage-pelenkatortát !

írta: SANTA BROS
Készíts vintage-pelenkatortát !

Kreatív babaváró fillérekből!

16244470_10208718078289864_1250338511_n.jpg

Mivel hamarosan itt az "idő" és kislányunk megtapasztalja milyen is idekint, gondoltuk pótoljuk az elmaradásainkat. Rengeteg témában készülünk baba DIY ötletek terén. Mivel pont aktuális nálunk, így mindent szívvel, lélekkel készítettünk és reméljük rengeteg ötletet tudunk majd adni nektek is. 

1476305041894.jpeg

Még az ünnepek előttről van egy kis elmaradásom, amikor is feleségemnek készültünk egy kis rögtönzött babaváróval. Nem szerettünk volna túlzásba esni csak megszerettük volna lepni ezzel is, nehogy kimaradjon a repertoárból. A bulira semmilyen dekorációs kiegészítőt nem vásároltunk, mindent szokás szerint mi magunk DIY készítettünk el.

Lesz itt kétféle girland az egyik egy letölthető verzió, a másik egy saját ötlet. Természetesen a babavárók kimaradhatatlan  kelléke sem maradhatott ki a pelenkatorta. Kivételes módon ezt most nem mi, hanem a szintén kreatív sógornőm és anyósom készített el. 

Kezdjük a sort a girlandokkal.

16295834_10208712508590625_404027199_n.jpg

A body formát egy keményebb kartonra megrajzoltuk, majd kivágtuk. Ezután ezt a sablont használva jó pár fehér és rózsaszín selyempapíron megismételtük ezt a folyamatot. Mikor már úgy érezzük elég kis bodynk van, akkor már csak  össze kell ragasztanunk a fehéret a rózsaszínnel.  Majd lyukasztóból származó apró pöttyökkel és picike masnikkal dekoráltuk. Egy hosszú fehér szalagra rögzítettük ragasztóval és már kész is!

Girland 2

Ezt a füzért INNEN TÖLTHETITEK LE KATT!  Itt csak annyi a dolgotok, hogy a szöveget kinyomtatjátok majd kivágjátok egy szalagra fűzitek és már mehet is a falra!

1484045153612.jpeg

Vinatge-pelenkatorta:

 Első lépésben a pelenkákat egyenként összegumizzuk kb. 20-25 darabot, majd egy szalaggal összekötjük őket. Ezután egy zsákvászon szalaggal körbetekerjük, tűzőgéppel rögzítjük. Majd ugyanezt a folyamatot megismételjük egy csipkével és egy szalaggal is. Színes raffiát csomózunk össze és gombostűvel a torta alap közepébe szúrjuk. Egy kevés ezüst angyalhajat fogunk össze és ezt a tetejére tesszük. Tüll anyagból egy nagy masnit készítünk és ezzel fedjük be.

A felesleges anyagokat levágjuk, a tüll masnit egy-két strasszal díszítjük. Ilyen egyszerűen elkészíthető ez a kis vintage stílusú pelenkatorta. Rengeteg ötlettel variálható, nagyon egyszerű elkészíteni és sokkal nagyobb öröm lesz átadni azzal a tudattal, hogy te készítetted személyre szabottan.

Reméljük te is kedvet kaptál a babaváró teljes dekorációjának elkészítéséhez. Vágj bele! ;)  Ui: Nálunk nagy meglepetést tudott okozni a kismamának. :)

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon!

insta.jpg

santa_brosfac_2.jpg

 

 

Szólj hozzá

pelenkatorta DIY Vintage Inspiráció Otthon Textúra Santabros a facebook-on bloggerwork babaDIY