2019. júl 02.

Így készíts bébiételes kupakból memóriajátékot!

írta: SANTA BROS
Így készíts bébiételes kupakból memóriajátékot!

Így dobd fel a nyári szünetet!

66043828_2485798748144836_1943114788930322432_n.jpg

Mivel igyekszünk minden hulladékot a megfelelő helyre eljuttatni, hogy utána ismét feldolgozhassák, ezért mielőtt kidobnánk mindig átgondolom, kaphat- e új életet. Az ikreknek, amikor nincs időnk készíteni bébiételt akkor igyekszünk minőségit választani( Rossmann Babydream bio bébiételek váltak be).

 

Az üvegeket mindig kiöblítjük, majd megy a szelektív üveg gyűjtőhelyre... A tetőket mindig félre raktam, hátha támad valami jó ötletem...Így is lett. Bella mostanában imádja a memória játékokat, úgy döntöttem készítek egyet neki.

Memória játék:

Hozzávalók:

A tápszeres dobozt és a kupakokat minden oldalról lefújtam Pinty Plus Evolution akril festék új színével a Rose golddal. Nagyon jól fedett és írtó gyorsan 10-15 perc alatt meg is száradt. A színe pedig igazán csajos, szóval a kislányomnak nagyon fog tetszeni. (Kiváló minőségű, magas pigmenttartalommal rendelkező, ultra gyorsan száradó akril festék spray. Magas minősége miatt könnyen használható, nem folyik, egy rétegben is fed. Nagyszerű védelmet nyújt és egységes, sima magas fényű réteget képez. Szinte bármilyen felületen alkalmazható: fa, fém, kő, papír, karton és számos műanyag.) Forrás: www.pintyplus.com/hu

Ezután a kupakok belsejébe párban ragasztottam a matricákat, és már kész is a memóriajáték. 

Igazából bármilyen színre le lehet festeni őket és bármilyen motívumot lehet használni.

A maradék matricával a tárolódobozt dekoráltuk.

Itt egy új példa arra, hogy nem kell mindent kidobni egy kis kreativitással fantasztikus játékot készíthetünk gyermekünknek, amivel csak úgy elröppen a nyári szünet.

Bella imádja azóta is! 

 

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon! Rengeteg ötlettel és tartalommal várunk. A megosztásokat és a like-okat köszönjük!

Szólj hozzá

újrahasznosítás gyerekszoba memóriajáték gyerekjáték DIY Inspiráció Praktikák Home novasolspray pintyplus bébiételes kupa