2020. dec 06.

Mi kerüljön a fa alá? Mutatjuk a legjobb ajándékötleteket

írta: SANTA BROS
Mi kerüljön a fa alá? Mutatjuk a legjobb ajándékötleteket

Hamarosan itt a karácsony és a Jézuska ilyenkor mindig elárasztja a gyerek szobákat csupa haszontalan játékkal. Mi a tudatos játék és ajándék választás mellett tesszük le a voksunkat. Sokkal egyszerűbb, ha kevesebb de annál időtállóbb darabokat választunk.Az ÁkomBákom jóvoltából, összegyűjtöttük nektek a legjobb ajándékötleteket egészen a miniktől a kiskamaszokig. Olyan játékokat mutatok most nektek, amik nem a tucat fajtából hanem az igényes, maradandó és fejlesztő kategóriában kaptak helyet nálunk.

Kártyajáték - Pincur párban - Little Match

129182320_669673740397529_6258238023146557079_n.jpg

2 éves kortól.
Szín és forma egyeztető kártyajáték a legkisebbeknek a DJECO-tól.
A gyönyörű grafikájú kártyák már önmagukban vonzóvá teszik a játékot legkisebbek számára. A szabály egyszerű, könnyen megjegyezhető. A középen lévő kártyára csak azonos színű vagy ugyanolyan állatkát lehet tenni. Ha nem tudunk kártyát letenni, akkor húzni kell egyet. Az nyer, akinek leghamarabb elfogy a kártyája.
Ez a játék fejleszti a képi megfigyelés készséget, az azonosságok és különbségek megragadásának képességét, így a kártyajáték serkentőleg hat a gondolkodásra. Megalapozza a szabálytudatot, ami a közösségi viselkedés későbbi alapja lesz.

Tartalma:
40 db műanyag kártyalap
A kártyák különleges, strapabíró műanyagból készültek, hogy a kicsik kedvükre tudjanak velük játszani.

Little Dutch játékok

egészen a piciktől a nagyobb gyerekekig, színes palettával rendelkezik a holland márka.

Pasztell színeket választanak fajátékaiknak, amik szépen passzolnak egymáshoz.

Mutatok most nektek egy párat.

 

Little Dutch Babák

30 fokon mosható, ültethető babák, amik újszülött kortól a gyerekek kedvencei lehetnek, pihe-puha anyagból.

A régi idők babáit idézik és rengeteg változatban elérhetőek.

Angol nyelvű mesekönyvek

egészen a kicsiktől a nagyokig. Szuper ajándék lehet hiszen az ismerkedést az idegen nyelvvel nem lehet elég korán kezdeni. 

UGEARS famodellek,

utazz az időben és építs lovaskocsit, villamost, motort vagy bármit csak a képzeleted szab határt. A játékot 14 éves kortól ajánljuk.

128978890_395225641790656_5672869715197692483_n.jpg

 Djeco-Factory art+technology kreatív játék 8 éves kortól.

Világító képek - Fejdíszek. Készítsd el a montázs képedet, csatlakoztasd a gombelemhez és a képeken a ledizzók világítanak. 3 kép készíthető egy doboz tartalmából. Ezen kívül számtalan kreatív foglalkoztatót találtok még a Djeco jóvoltából.

Smart Games játékok a logikus gondolkodás mellett. 8 éves kórtól.

Az Erőd

80 feladvány, 4 nehézségi szint.

Tedd fel a 4 várfalat úgy, hogy a kék lovagok a várfalon belül, a pirosak pedig kívül maradjanak.

Karckép technika - Éjszaka

 

Sötétben világító karckép - Állatok. Fapálcikával történő rajzolás során előbújnak a kép részletei. Precizitást és kitartást igényel. 4 kép készíthető. 5 éves kortól.

Papírszínház

Fakeret a Papírszínház-mesékhez, amely a hagyományos bábszínházak formáját idézi.

A Japánból eredő és igen népszerű Papírszínház, a Kamishibai a mesekönyveket mintegy színházzá alakítja. A fakeretben mozgatható nagyméretű lapok segítségével a mesélő, a gyerekekkel szembefordulva, a lapok mozgatásával, az ebből eredő játékkal és ennek drámai hatásával igazi színházi élménnyé változtatja a hagyományos meseolvasást.

E technika segítségével mindenki által jól láthatóvá válnak a képek, a figyelem egyszerre tud az illusztrációkra és a mese szövegére irányulni, a mesélő pedig a lapok hátulján olvasható szöveget kellő hatással tudja előadni közönségének. Nem szükséges többé az olvasás megszakítása, a könyv körbeadogatása, minden hallgató egyszerre élvezheti a mese szövegét és a hozzá készített illusztrációkat.


Azt gondolom számtalan ötlete tudtam most bemutatni nektek arra, hogy mennyi különleges, egyedi és kreatív minőségi játék közül lehet választani az ÁkomBákom kínálatából. Hatalmas kontrasztot mutat egy átlagos játékbolt kínálatával szemben. Érdemes átgondoltan, hosszú távra választani, inkább kevesebbet de az legyen minőségi játék.

Bízom benne, hogy tudtam nektek mutatni pár olyan ötletet, ami igazán különlegessé teszi majd az ünnepet az  egész családnak.

Ezt a bejegyzést, az
ÁkomBákom játékbolt támogatta.

 

Ezt a posztot a www.akombakomszeged.hu támogatta a bejegyzés a szponzorált tartalminak köszönhetően született. 

 

ÁkomBákom a facebookon katt ide

60335103_2017134668394859_7990855236245782528_n.jpg

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon! Rengeteg ötlettel és tartalommal várunk. A megosztásokat és a like-okat köszönjük!

 

 

Szólj hozzá

ajánló játék apa ajándék ajándékötlet gyerekjáték Karácsony Otthon szponzoralttartalom ÁkomBákom