2020. dec 10.

Karácsonyi csomagolás fényképekkel – skandináv stílusban

írta: SANTA BROS
Karácsonyi csomagolás fényképekkel – skandináv stílusban

Hamarosan elérkezik a karácsony, így  hoztunk most nektek egy kreatív DIY ötletet, amivel már az ajándék csomagolásával is meglepetést szerezhettek szeretteiteknek, barátaitoknak.

Amire szükséged lesz:

  • Natúr csomagolópapír
  • Olló
  • Doboz
  • Díszszalag
  • Betűs pecsét készlet (ha nincs, filctoll)
  • Ragasztószalag
  • 15x15cm méretű fénykép, melyet a CEWE FOTÓTERMINÁLON azonnal kinyomtathatsz
  • Örökzöld ágak

Első lépésként partnerüzleteinkben található CEWE FOTÓTERMINÁLON  pár pillanat alatt kinyomtathatjuk a 15x15cm fotókat a kedvenc karácsonyi képeinkből. Ezután kezdődhet is a csomagolás.

A natúr csomagolópapírral becsomagoljuk a dobozt.

Majd ezt követően egy szalaggal szorosan átkötjük. Figyeljünk rá, hogy a szalag a doboz alján fusson körbe.  Ezzel tudjuk rögzíteni a 15×15 cm fotókat.

Utána a csomagolás tetejére nyomjuk az ajándékozni kívánt személy nevét a pecsétekkel. Ha nincs nyomdakészletetek, egy fekete alkoholos filctollal is felírhatjátok.

Utolsó lépésként örökzöld hajtásokkal tesszük még ünnepibbé a csomagolást. Ha szeretnétek, műhóval is lefújhatjátok az ágakat.

Ilyen egyszerűen elkészíthető ez az egyedi és személyre szóló csomagolás karácsonyra.

 

CEWE tipp: Ha kíváncsi vagy további ötletre kattints a CEWE BLOGÉRT IDE!

* Ezentúl a DIY ötleteim praktikáim a CEWE blogon is olvashatjátok. Hónapról hónapra jelentkezem majd érdekes és hasznos videóval, hogy miként lehet még egyedibb és személyesebb ajándékokat, lakberendezési tárgyakat készíteni a CEWE termékekből!

Kövessétek a @cewemagyarorszag Instagram oldalát is, mert ott is frappáns ötleteket találtok!

 

EZ a DIY ötlet a CEWE jóvoltából készült. Fantasztikus fényképes ötletekért és kreatív megoldásokért kattints IDE vagy a logóra!

 

cewe-logo-1.png

 

A bejegyzés a Cewe szponzorált taratalmai által jött létre.

 

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon! Rengeteg ötlettel és tartalommal várunk. A megosztásokat és a like-okat köszönjük!

 

 

 

Szólj hozzá

apa DIY Karácsony Lakberendezés cewe Inspiráció Otthon Praktikák Home bloggerwork szponzoralttartalom cewe inspiráciok karácsoydiy