Santa Bros

Otthon, Család, Apa, Gasztronómia, Praktikák.

2021. máj 24.

Mutatok egy könyvet, amiből nem csak a Fővárost ismeritek meg, de beszélgettek is róla

írta: SANTA BROS
Mutatok egy könyvet, amiből nem csak a Fővárost ismeritek meg, de beszélgettek is  róla

Apa olvass!

img_20210505_212107_536.jpg

Most egy olyan könyvet hoztam nektek, ami két szempontból is nagyon különleges.
Az egyik nagyon érdekes és egyedi tulajdonsága, hogy egy úgynevezett beszélgetős kötet. Minden oldalon különböző kérdéseket tesz fel a gyerekeknek így indítva el a beszélgetéseket felolvasó és gyermek között.
A másik különlegessége, hogy úgy ismerteti és szereteti meg Budapest látnivalóit, hogy azt szinte észre sem vesszük. A legjobb tulajdonsága, hogy játszva tanít.
20210321_122046.jpg
A történet két villamos Vili és Bobi mindennapjait meséli el. Egészen a hajnali kezdéstől az esti befejezésig. A könyvet a két gyermekes Baginé Lugosi Diána írta és Felföldi Anna rajzolta.
A két kis sárga villamos egyből belopta magát a gyerekeim szívébe.
 20210321_122049.jpg
A történetről:

"Vili egy Tátra, Bobi egy Ganz villamos, és miközben a magyar főváros legszebb vonalain – az 1-esen illetve a 2-esen – járnak, izgalmas kalandokban van részük. Találkoznak Tomival, a busszal és Morisszal, a metróval is, utasokat szállítanak, akik mesélnek azokról a helyekről, ahonnan jönnek. Miközben ezt a mesekönyvet lapozza kis Olvasója, megismerkedik a járművekkel, néhány közlekedési szabállyal és Budapest fontos helyszíneivel, épületeivel. A kérdések és játékos feladatok pedig lehetőséget teremtenek arra, hogy szülő és gyermek tartalmas beszélgetéssel egészítse ki a meseolvasást, fejlődjön a gyermek fantáziája, képességei. Közben talán ahhoz is kedvet kapnak, hogy végigkísérjék Vilit és Bobit egy útjukon, itt-ott leszállva ismerkedjenek Budapesttel."
20210321_122157.jpg
Szívből ajánljuk nektek hiszen igazán különleges utikalaúz, ami nem csak Budapest csodás környezetét, de a járművek különleges világába is bekukkantást mutat.

 

A könyvet ITT találod! Most -20%kedvezménnyel megvásárolható:
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
https://www.valogatottkonyvek.hu/bagine-lugosi-diana-vili-es-bobi-kalandjai-653

Szívből ajánlom nektek ezt a könyvet. hiszen varázslatos, tanulságos, magával ragad minket. Boldog vagyok, hogy rá találtunk, hiszen csodásakat beszélgettünk a könyv által.

Olvasásra fel! Ne feledd minden minőségi  idő a legnagyobb kincs, amit gyermekeinkkel tölthetünk.

154732962_150680343552532_7152349941560718617_n.png

A poszt az http://www.nuskytoys.hu/ támogatásával született.

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon! Rengeteg ötlettel és tartalommal várunk. A megosztásokat és a like-okat köszönjük!

 

Szólj hozzá

apa könyvajánló apablog Santabross blog apaolvass Gyermemkönyv

A bejegyzés trackback címe:

https://santabros.blog.hu/api/trackback/id/tr6616561300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása