2016. nov 30.

"Imádok inspirálni másokat!" Interjú Molnár Szilágyi Szilvivel

írta: SANTA BROS
"Imádok inspirálni másokat!" Interjú Molnár Szilágyi Szilvivel

Less be Szilvi, Szofi és Caramel otthonába!

img_3816.JPEG

A következő posztban egy hihetetlen kreatív, közvetlen és rendkívül szimpatikus fiatal anyukát fogunk bemutatni nektek. Molnár Szilágyi Szilvivel, Pure Love Hungary mokaszinok megálmodójával készítettünk egy interjút!

735016_218767128467504_8609115036537125547_n.jpgKép: https://www.facebook.com/

Mint ahogyan a korábbi posztjainkból már kiderült kisbabát várunk, így előtérbe kerültek a babás dolgok, bútorok kiegészítők, cipők... Ennek köszönhetően találtam rá a Pure Love-ra és a gyönyörű babacipőire. Ami elsőre megtetszett, hogy kézzel készített, ahogyan azt tudjátok imádjuk a saját kezű projekteket. Hát ez is ilyen! Színtiszta magyar bőrből, magyar kezek varázsolnak és adnak új életet ezeknek az anyagoknak. Amik nem csak pompásan mutatnak babáink lábain, de kényelemből és minőségből is a legjobbat kapják. 

11219380_449043495279828_7977092257177836898_n.png

Kép: http://purelove.hu/

És miért pont a mokaszin?

Szilvi elmesélte hogyan is indult el útjára az egyik legkedvesebb álma. Amikor terhes volt kislányukkal Szofival a barátnői egy babaváróbulit szerveztek neki. Az egyiküktől egy sárga darabot kapott ajándékba, amit Amerikából hozott neki! Első látásra szerelem volt a letisztult,egyedi bőrcipő. Már ekkor tudta, hogy ezeket a cipőket Magyarországon is ismerni kell mindenkinek. Rövid kutató munka és kislányuk születését követően belevetette magát a lázas munkába. Gyorsan rájött, hogy nem forgalmazni szeretne egy márkát, hanem létrehozni valami hazait, olyat ami még nem volt itthon! Mindezt az anyaság hétköznapi teendői mellett vitte véghez! (Le a kalappal!) A beszélgetésből kiderült, hogy kislányuk Szofi a mindenük, ezért nem is akart sohasem dadát, nem szeretett volna lemaradni egyetlen pillanatról sem! Nagyon boldog, hiszen december 2-án nyitják boltjukat a Pötit, amiben nem csak ők lesznek megtalálhatóak,ez a showroom nagyon jó lehetőség lesz arra, hogy ne csak a webáruházukból rendeljünk!

15179203_373474952996720_6446886254805389638_n.jpg

Kép: https://www.facebook.com/

" Imádom a letisztult szép dolgokat!"

 Felmerül a kérdés honnan ez a rengeteg energia és kreativitás?

Férjétől Carameltől rengeteg támogatást és tanácsot kap, nagyon büszke rá és szerencsésnek érzi magát, hogy felsége egy ilyen sokrétű és talpra esett nő. Ezt a következtetést én is egyből levontam beszélgetésünkből, Szilvi akkora lelkesedéssel és örömmel beszélt a hétköznapi házimunkáról is, hogy öröm volt hallgatni idézem:

"Nagyon szeretek főzni, takarítani ez egyfajta lelki tréning számomra. Tisztaságmániás vagyok! "

 Már kiskorában is úgy érezte kilóg a sorból, játékboltok helyett a sminkek és ruhák bűvöletében húzta be apukáját a butikokba. Mindig valami kreatív dolog járt a fejében, borásznak tanult majd sminkes lett és ezt követően jött a Pure Love szerelem. Természetesen otthonuk kialakításában is minden az ő kezéhez ízléséhez köthető! Férjétől szabad kezet kapott, hiszen az ízlésük ugyanolyan. Lakásuk egy régi romos polgári lakás volt, aminek története nagyon szép. Egy idős bácsitól vásárolták, aki elvesztette feleségét, mivel nagyon kötődött hozzá így nem bírt tovább a lakásban élni. Így 20 év után a Molnár család adott új életet a lakásnak és töltötte be falait újra örömmel, szeretettel és szerelemmel. A kiindulási pont egy üres lakás volt, mintegy üres vásznat úgy alkotta meg Szilvi a lakás minden szegletét. Ahogyan azt a képeken látjátok az otthonukat mindenhol a fény tölti be letisztultságát rose gold kiegészítők,lámpák teszik még kifinomultabbá. Ha végig nézünk a lakáson észre vehetjük, hogy a konyha tökéletesen felszerelt. Ez nem véletlen, imád főzni ennek szeretetét édesanyjának köszönheti,ezáltal a vietnámi és a magyar konyhában is tökéletesen helyt áll. A lakást a minimál és a skandináv stílusjegyek töltik be egy kis schabbyvel fűszerezve.

Kép: Molnár Szilágyi Szilvi

Egy-két ötlet a Rose gold kedvelőinek

Képek :https://hu.pinterest.com/

Nem árulok el nagy titkot,ha elmondom mi IMÁDJUK a lakást! ;) Karácsonyi cipőkollekciójukat látva,

 (a kollekcióért KATT IDE!) felmerül a kérdés otthonuk milyen pompában fog ragyogni.

 

15027582_601754776675365_8175029471781273348_n.jpgKép:https://www.facebook.com/purelovebabymoccs/

 Milyen lesz az otthonuk karácsonykor?

Most karácsonykor a natúr színek barna, bronz és a rozé kiegészítőkkel fogja még otthonosabbá és ünnepélyesebbé tenni a lakást. Ezeket a színeket érzi aktuálisan a legközelebb magához, mint mindenben igyekszik a legegyszerűbben sallang mentesen, tisztán a szép dolgokra törekedni.

Inspirációs galéria/Ötletek Szilvinek:

Képek :https://hu.pinterest.com/

"Már pici koromban is kilógtam a sorból, nem találtam a helyemet!"

 Mondta és ezzel vált számomra teljesen nyilvánvalóvá, hogy még nem is sejti milyen jól  és tudatosan használja azokat a képességeit, amitől az emberek hétköznapi hőssé válnak a nagy hajtás közepette. Hihetetlen, hogy ez a 22-éves nő milyen bölcsen, magabiztosan és céltudatosan állít példát minden fiatal és tehetséggel teli anyukának és nőnek! Közel egy órás beszélgetésünkből egyértelművé vált számomra, hogy ilyen példák kellenek az újságok címlapjaira, akik kreatívak, tehetségesek és mernek tenni az álmaikért még ha kemény munka is kell hozzá. 

"Imádok inspirálni másokat!"

img_20160908_113855.jpgKép: Molnár Szilágyi Szilvi

Mi nagyon szerettük minden percét a beszélgetésnek, jó olyan emberekkel beszélgetni, akik pozitív energiával és még több erővel látnak el! Itt egy újabb példa, hogy ne adjuk fel álmainkat, csak előre tekintsünk! Hajrá álmok, hajrá édesanyák, hajrá kreativitás!

A Pure Love termékeiért KATT IDE! Ha tovább szeretnétek inspirálódni és újabb titkokat megtudni a Pure Love-ról Szilvit IDE KATTINTVA KÖVETHETITEK AZ INSTAGRAM-mon!

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon!

insta.jpg

santa_brosfac_2.jpg

 

Szólj hozzá