2015. jún 22.

Esküvő tuning!

írta: SANTA BROS
Esküvő tuning!

Mi így tuningoltuk fel az esküvőnk!

Tavaly ősszel volt az esküvőnk, szándékos volt az őszi esküvő a hangulat miatt! Szerintem nem fogtok meglepődni, ha azt írom vintage stílusban képzeltük el. Mivel azt szerettük volna ha minden olyan lenne ahogyan megálmodtuk, ezért nagyon sok mindent mi készítettünk el, így sok pénzt spórolva! Most egy csokorba összeszedtem nektek a kreatív ötleteket, hátha tudjátok használni őket így az esküvő szezon közepén. Rengeteg ötletet merítettünk egy nagyon kreatív blogból, a Love DIY Wedding Blogot csak ajánlani tudom!

10719424_10203142524784511_762694444_n.jpg

Ötletek:

Meghívó:

A meghívónkat tortacsipkéből hajtogattuk és egy szalaggal kötöttük át. Ezzel is az esküvőnk stílusát céloztuk meg. Magát a meghívót egy grafikai program segítségével készítettük, a fő motívumok a csókos száj és a bajusz több helyen is visszaköszönt a későbbi dekorációban!

A galériáért katt a képre:

Candy Bár és Üzenetek:

Két asztalt álmodtunk meg az egyik egy Candy bár volt tele sok finomsággal. Cukorkák, sütemények kaptak helyet rajta. A sütemény állványokat farönkökből, és korongokból készítettük. A képeket az internetről töltöttük, helyet kapott még egy óriási nyalóka gömb, amihez egy hungarocel gömböt és rengeteg nyalókát használtunk. Ezt az egészet egy kaspóba gipszezett rúdra helyeztük. A vendégsereg imádta! A torta is az ősz jegyében készült két kis tök volt a tetején MR. MRS. felirattal és rengeteg gyönyörű virággal. Ezúttal is köszönjük a süteményeket és a tortát a SütiCake - nek! 

A galériáért katt a képre:

A másik asztalon, helyet kapott egy üzenetes láda és egy óriási képkeret, amire madzagot feszítettünk és faruhacsipesszel a fotóinkat raktuk. Elhelyeztünk még egy biciklis ujjlenyomat fát, amit szintén az interneten böngészve találtunk.  Az üzenetek táblát is egy darab deszkából csináltuk, ugyan ilyen táblát készítettünk a kapura is.

A galériáért katt a képre:

Asztalok:

Az asztalokon ismét visszaköszöntek a fakorongok, ezekre kerültek a befőttesüveg vázák, amiket zsákvászonnal és csipkével tuningoltunk! Asztalközépnek aranycsillogású futót használtunk, és dekor kövekkel fűszereztük. A köszönő ajándékok is ide kerültek, mézeskalács szívek és egy faruhacsipeszből festett házaspár. Nem mondom sok idő volt mire elkészültek, de nagyon szépek lettek. A virágokat a vázákba kora hajnalban vásároltuk a piacon, a fodrász és smink után a feleségem kötötte. ( Egy szuperhős :D ) 

A galériáért katt a képre:

További ötletek:

Papír pom-pomokat használtunk még a terem dekorálásához, a fényfüggönyt is mi készítettük ezeket, az internetről rendeltük, jóval olcsóbban mintha itthon vettük volna meg. Volt még egy fotó sarok, itt mókás papír kiegészítőkkel és egy polaroid kerettel bohóckodhatott mindenki, a fényképek kedvéért. IMÁDTUK!!!

A galériáért katt a képre:

Mi szerettük minden percét ennek a napnak! Reméljük sok ötletet kaptatok! Ha bővebben olvasni szeretnétek az esküvőről azt megtehetitek a Your World oldalán. A kreatív fotókat köszönjük a D'apfel Photo-nak!

Esküvő tuningra fel!

A ruha megvásárolható!! katt

santa_brosfac.jpg

Szólj hozzá

DIY Inspiráció Esküvő Praktikák Wedding Schabbychic Santabros a facebook-on Munkáink Vintage esküvő Santabros esküvő