2015. jún 25.

Évszakok kozmetikája!

írta: SANTA BROS
Évszakok kozmetikája!

Nyári tippek a Santa Bros-tól!

Mire figyeljünk:

Mivel nyáron nagyon erős a napsütés, így ez különböző kozmetikai hibák megjelenéséhez vezethet. A fokozott ibolyántúli sugarak miatt szaruképzési, szőrnövési és pigment-rendellenesség alakulhat ki. Ha a sugarak túl nagy mennyiségben érik a bőrt, akkor az bőrgyulladással válaszol, napozáskor a víz párolgása fokozódik. A haj és a szőrszálak is gyorsabban nőnek.

 

Képek:Pinterest

Az évszakban javasolt:

 Nagyon fontos a helyes napozás szabályait betartani: fokozatosság (napi 10 perc kezdetben) és mértékletesség (napi 1,5 óránál nem több), napozószerek alkalmazása elengedhetetlen. Sokan nem tudják,hogy csak tökéletesen kitisztított bőrt szabad napoztatni, különben a komedók (’miteszer’) szinte „beleégnek” a bőrbe. Használjunk minden nap a bőr védelmét szolgáló nappali krémet. Ne felejtsük el az egyik legfontosabb szabályt, gyantázás, szőkítés után Tilos strandra, szaunába, szoláriumba menni! Fogadjátok meg a Kéri Kitti kozmetikus hasznos tippjeit, és élvezzétek a nyarat!

Köszönjük a szépség tippeket a Harmónia Kozmetika Kéri Kitti nek!

nevjegyuj2vastag.jpg

 

santa_brosfac.jpg

Szólj hozzá

Szépségápolás Santabros a facebook-on Harmónia Kozmetika Kéri Kitti Santabross Szépségtippek Évszakok kozmetikája Santabross blog Nyári tippek