2015. jún 28.

Santa Bros teszt!

írta: SANTA BROS
Santa Bros teszt!

Az Inspirációk papírkoszorúját teszteltük és tuningoltuk!

Az alap ötletet az Inspirációk.hu videójából merítettük egy kicsit átalakítottuk, így egy teljesen Santa Bros-os papírkoszorút kaptunk. Ezt a koszorúalapot ti is évszaknak vagy eseménynek megfelelően alakíthatjátok. Mi most fehér papírból készítettük el és csillogó flitterekkel tuningoltuk. Tökéletes ajtódísznek, vagy akár esküvői dekorációnak is. Hihetetlen milyen gyorsan elkészül és nem is kell hozzá szinte semmi. 

Hogyan készült eredetileg:

Hozzávalók:


11696860_10204862259216797_408797651_n.jpg

Mindent a videó szerint csináltunk. Először elkészítettük a 60 db tölcsért majd felragasztottunk 1-1 tölcsért 12, 3, 6, 9 óránál a 20x20 cm- es alapunkra! Ezután sorban következett a többi. Az első sor után mindig egy picit levágtunk a végéből, és következett a többi sor. Az első változást itt hajtottuk végre mi nem művirággal dekoráltuk a közepét hanem tovább ragasztottuk tölcsérekkel.

Ez után a flittereket a Pentart express glue ragasztó segítségével, villám gyorsan  tudtuk rögzíteni. figyeltünk rá, hogy mindenhova kerüljön egy kis csillogás. Már csak egy lyukat kellett fúrnunk ollónk segítségével az alapba, és egy arany szalag segítségével még elegánsabbá tudtuk tenni a koszorúnkat.

Egyszerű hozzávalók, kitűnő inspiráció és már is kész egy nagyon mutatós dekoráció! Kíváncsian várjuk, ti hogyan tuningoljátok fel, ezt a kreatív ötletet...

santa_brosfac.jpg 

Szólj hozzá

facebook Vintage Inspiráció Otthon Home Pentart Textúra Santabros esküvő Santabross blog Santabross teszt Santabross tuning