2015. júl 02.

Párna Tuning!

írta: SANTA BROS
Párna Tuning!

Díszpárnákból sosem elég!

Beszéljük csak meg ezt a díszpárna kérdést! Szerintem aki egy picit is szereti a lakberendezést imádja ezt a dekorációs eszközt... vagy inkább funkcionális? Maradjunk annyiban, hogy a díszpárnákat nem csak dekorációs célra, de olykor olykor egy kis kósza alvásra is nagyon szívesen használjuk. :D Mi is így vagyunk vele ezért most megmutatjuk nektek milyen szép díszpárnákat készítettünk a hétvégén a keresztanyum segítségével!

 Amerikában imádnak túlzásba esni ezekkel a dísztárgyakkal, egyből ez a jelenet jutott eszembe a Derült égből Polly című filmből.

Amit fontos kiemelnem azon kívül, hogy vicces az az, hogy nagyon ötletes az a tároló ülőalkalmatosság amibe estére kerülnek a párnák! 

Először szemezgessetek a kis inspirációs galériánkból, majd mutatom a mi párna tuningunkat!

Inspirációk párnákhoz katt:

Képek: Pinterest

Styling ötletek: 

Képek:Pinterest

Ismét a hortenziás anyagot választottuk, így passzol majd a szék kárpitjához és a láda virágaihoz a kanapénk! 40x40- es díszpárnára készítettük a huzatot. Ehhez először egy régi huzat segítségével kiszabtuk a négyzeteket egy kis ráhagyással dolgoztunk a varrás miatt. 2 négyzetre volt szükségünk. Kifordítva összevarrtuk varrógépünk segítségével 3 oldalt majd a negyedik oldalba, alulra tépőzárat varrtunk. Ilyen egyszerű és nagyon költségbarát, főleg a bolti méregdrága huzatokhoz képest.

Így készült:

Ilyen lett:

DIY ötlet:

Képek: Pinterest

Varrás nélkül pedig ,így készíthettek nagyon ötletes párnákat! 

Reméljük ti is kedvet kaptatok, ne felddjétek díszpárnából sosem elég! :D

santa_brosfac.jpg

Szólj hozzá

facebook DIY Lakberendezés Vintage Inspiráció Otthon Praktikák Home Textúra Bútor tuning Schabbychic Santabross blog Párna tuning