2015. aug 22.

Vintage bőrönd tuning!

írta: SANTA BROS
Vintage bőrönd tuning!

Ahogyan azt már megszokhattátok a Santa Bros csapata imádja a vintage tárgyakat. Így nem meglepő amint lehet beszerzünk 1-2- őt! Egy fotós ismerősöm Chill-Art photo Csillája is nagyon jól tudta ezt, ezért is keresett meg minket, hogy az egyik általa megálmodott vintage stílusú fotósorozathoz, kölcsön kérje az egyik kis bőröndünket. Mondanom sem kell, hogy a fotózás zseniálisan sikerült és a képek magukért beszélnek! Nagyon szeretünk segíteni, főleg ha inspirálhatunk titeket és ilyen végeredmények születnek! 

Fotók: Chill-Art photo 

A fotósorozat annyira megtetszett nekünk, hogy összegyűjtöttünk egy-két inspirációs és DIY ötletet nektek. Számtalan módja és helye van annak, hogy ezek a tárgyak más funkciót kaphassanak. Részesei lehetnek az előszobánknak, nappalinknak, hálószobáinknak vagy remek dekorációk lehetnek esküvőkön, partikon és fotózásokon is! Szemezgessetek az inspirációs csomagunkból, kellemes nézelődést!

Inspirációs galéria katt a képre:

 Képek:Pinterest

 

Forrás: Youtube

Reméljük rengeteg ötletet adtunk nektek és innentől más szemmel néztek majd a régi bőröndökre a nagyi padlásán vagy akár a lomtalanítás során. 

További ötletekért kövessetek minket a facebook-on, ahol számtalan ötlettel várunk még titeket!

santa_brosfac_1.jpg

 

Szólj hozzá

facebook DIY Lakberendezés Vintage Inspiráció Otthon Praktikák Home Bútor tuning Schabbychic Santabros a facebook-on