2016. feb 27.

Készíts skandináv stílusú geometrikus asztali lámpát!

írta: SANTA BROS
Készíts skandináv stílusú geometrikus asztali lámpát!

Geometrikus tavasz!

12769372_10206163812394813_1035313085_n.jpg

Egy nagyon egyszerű,de mégis mutatós lámpával és egy kis tavasz csalogató bejegyzéssel készültünk most nektek! A geometrikus minták, anyagok,formák nagy kedvencei a skandináv lakberendezésnek, ez olykor már át csap a minimalizmusba.

Képek: Pinterest

Nagy divatnak örvendenek manapság a fém vázas "lámpabúrák",nem olcsók, így mutatunk nektek egy ötletet hogyan készíthetitek el fillérekből! Nincs is más dolgotok csak egy barkácskereskedésben műanyag csöveket vásárolni,feldarabolni a  kitalált formának megfelelő méretűre. Mi egyenlő darabokra vágtuk egy fűrész segítségével.A vágáskor keletkezett műanyagforgácsot csiszolópapírral távolítottuk el.  Majd vékony kötöző dróttal először egy háromszöget hoztunk létre és ehhez kötöztük sorban a rudakat a formánk elérésének érdekében. Miután elértünk a megfelelő formához jöhetett is a festés, ehhez arany spray festéket használtunk.

Így készült:

 Amíg a lámpánk száradt,lefestettünk egy régi vásznat fekete tábla festékkel (Pentart Chalkboard paint). Miután megszáradtak,a táblánkat arany keretbe helyeztük és a lámpánkhoz passzolóan egy geometrikus tavaszváró nyuszival díszítettük! A lámpakeretünkbe gömbégő girlandot tettünk! Mehetett is minden a mi kis dolgozó asztalkánkra. Lessétek meg milyen lett!

Ilyen lett:

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon!

insta.jpg

santa_brosfac_2.jpg

Szólj hozzá

skandináv lámpa spring geometrikus Lakberendezés Inspiráció Otthon Home Kiegészítők Textúra Santabros a facebook-on Santabross blog bloggerwork