2016. ápr 11.

Készíts Sör tortát!

írta: SANTA BROS
Készíts Sör tortát!

12966419_10206561148087957_2132646640_n.jpg

A keresztapám 40-éves lett, így egy meglepetés bulit szervezett neki a keresztanyám, mivel tudta, hogy a legjobb helyre fordul ,ha egy jó ötletet kell kivitelezni, ezáltal egy kis Santa Bros tuninghoz folyamodott! Az ötlet, amit megálmodott egy sör torta volt! Valljuk be mi másnak örülne jobban egy 40 éves férfi ;) ! Egyből keresgélni kezdtem inspirációkért kutattam az interneten, majd több kiváló ötlet összegyúrásából megszületett a tökéletes Santa Bros féle sütés nélküli :)  SÖR TORTA! Lessétek meg hogyan készült a születésnapi buli csúcspontja!

12965978_10206561128327463_963343459_n.jpg

Ami a legfontosabb válogassuk  össze a születésnaposunk által kedvelt söröket! Nálunk ez esetben pontosan 40 db-ról beszélhetünk. Fontos, hogy mi dobozos sörrel dolgoztunk, az alsó szinten 0,5l-es, a középsőn 0,4l-es, a felsőn pedig 0,33l-es sörök helyezkedtek el! Az egész alapjául egy vastag plexit használtunk, lehet ez tálca is ezeken helyeztük el az első réteget! Kört formáltunk, majd a külső körgyűrűt eltávolítottuk és csak a  belső körrel foglalkoztunk. A legbelső sört 2 oldalú ragasztóval hozzá rögzítettük a többi sörhöz, majd az egészet ragasztószalaggal rögzítettük össze. Ezután a maradék körgyűrűt is szintén  ragasztó szalaggal rögzítettük a már előzőleg összeragasztott kupachoz. Ezzel kész is volt az első réteg!

Majd egy vastagabb kartonból a szinteknek megfelelő nagyságú köröket vágtunk, ehhez használhattok tányért, körzőt, ami szimpatikus. Ezt egy vékonyabb zöld kartonnal is megismételtük, hogy mutatós legyen és a két kartont összeragasztottuk! Így ezen a karton tálcán könnyedén megállt a következő réteg is, amit az előbb leírtak alapján folytattunk! Következett egy kisebb karton tálca majd az utolsó réteg! 

Az egészet szalagokkal és masnikkal díszítettük, és a tetejéről sem maradhatott el a 40-es gyertya sem, aminek rögzítéséhez hurkapálcát használtunk! A szállítása  egyszerű, hiszen a szintek külön- külön szétszedhetők és később összerakhatók! 

Nálunk nagy sikert aratott, próbáljátok ki ti is!

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon!

insta.jpg

santa_brosfac_2.jpg

Szólj hozzá

születésnap DIY Inspiráció Otthon Santabros a facebook-on bloggerwork sörtorta