2017. feb 07.

Az apás szülés minden férfinak kötelező!

írta: SANTA BROS
Az apás szülés minden férfinak kötelező!

Hello Santa Bella!

santa_bros_logo_1.jpg

Ma megszületett a kislányunk!

Mint azt már láthattátok a blogon nagyon készültünk és vártuk már. Most nem DIY ötletekkel, barkácsolással és hasonlóval jövök, csak szeretnék egy kis emlékeztetőt magamnak és egy kis segítséget adni férfi társaimnak akik hamarosan hasonló cipőben járnak mint nem régen én!

"A legfontosabb, amit egy apa tehet a gyermekeiért, hogy szereti az anyjukat."

Theodore M. Hesburgh

Ha bármelyikőtökben is felmerült a kérdés apás szülés legyen vagy sem, azonnal felejtsétek el a NEM választ! A helyes válaszok a természetesen, igen és a persze. Nem fogok bele menni a részletekbe, hiszen minden szülés más és más, de egyet kijelenthetek, hogy hihetetlen élmény a születés csodája és kár lenne kihagyni. Mi férfiak azzal, hogy a szerelmünk mellett vagyunk és jelenlétünkkel támogatjuk, a minimum amivel tartozunk hiszen ő 9 hónapon át rengeteg olyan változást él meg amiről nekünk fogalmunk sincsen, és a hab a tortán a szülés. Amit bátran kimerek jelenteni, hogy mi férfiak el nem tudnánk viselni ezeket a terheket és fájdalmakat, amivel ez a két dolog jár! Le a kalappal minden Anya előtt legyen gyors, lassú kimenetelű, sima vagy császár a tényen nem változtat minden édesanya egy HŐS! Becsüljük meg őket emlékezzünk rá, hogy ezekben a törékeny teremtésekben mennyi kitartás, ősierő, teherbírás lakozik. Azt mondhatom, hogy ha valaki akkor én ismerem a feleségem. Nem csak házastársak de kapcsolatunk eleje óta legjobb barátok és lelki társak is vagyunk. Eddig is tiszteltem, felnéztem rá hiszen egy igazán belevaló,erős,kitartó, okos nő, de  ez az elmúlt napokban olyan magaslatokban megerősödött bennem, hogy elmondani sem tudom. Tiszteljük, szeressük becsüljük meg őket és ne legyünk puhányak, ha szeretnék támogassuk jelenlétünkkel, egy simogatással, egy biztató szóval a szülőszobán is őket. Most a lányos apukákhoz szólnék, egyszer eljön a pillanat, hogy a kislányod is átéli ezt a csodát. Mivel lesz kellemesebb biztatnod azzal, hogy kihagytad vagy azzal, hogy te tudod milyen ez és már akkor is támogattad. Fiús apukák ti pedig mutassatok példát, és meséljétek el mekkora élményben volt részetek amikor megláttátok először őket az első pillanatokban.  HAJRÁ ANYÁK HAJRÁ NŐK.... Minden elismerésem a tiétek tisztelünk és szeretünk titeket!

1476305041894.jpeg

Természetesen mindenkinek a saját joga eldönteni mit szeretne, én csak megerősíteni tudom az apás szülést és örülök neki, hogy az elejétől kezdve kérdéses sem volt, hogy ott leszek! itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem feleségemnek ezt a kitartást, és a hihetetlen érzést amivel megajándékozott! Köszönöm, hogy egy kis csodát hoztál világra! Nagyon szeretlek titeket!

Végre leírhatom APA 

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon!

insta.jpg

santa_brosfac_2.jpg

 

 

 

Szólj hozzá

apa szülés BabaDIY gyerekkelazélet