2017. nov 15.

Így alkotnak a 21.század művészei!

írta: SANTA BROS
Így alkotnak a 21.század művészei!

Winter Spirit from the Mountains projekt

logo

Egy megkereséssel kezdődött a mi kis történetünk. Ahogyan azt tudjátok olykor-olykor bemutatok nektek olyan személyeket, akik rengeteg munkával és kreativitással kézzel készített dolgokat készítenek.Így volt ez Évi esetében is, aki a Baby Mountain megálmodója és alkotója. A cikket ITT találjátok hozzá.

Évi és a Honeybear Eve most egy olyan ajándékötletet álmodtak meg pasiknak, amilyet eddig még nem láttam. Egy egyedi limitált 3 színben kapható csomagot, ami hasznos és végre  nem a parfüm, zokni, nyakkendő kombó, amit gondolom minden férfi társam kap karácsonyra...

23602165_10211049983266031_1900628620_n.jpg

És hogyan is jövünk mi a képbe? Évi megkért, hogy a boxokhoz tartozó kreatív kampányt, mint kampány fotókat és image videót alkossuk meg és, hogy legyek az arca a projektnek. Hogyan is születik meg egy ilyen kreatív munka a 21. században? Minden az interneten keresztül... Ők elmondták az elképzeléseiket mi pedig kiegészítve a mi ötleteinkkel létrehoztuk ezt a remekül sikerült kis mini kampányt. Dáviddal a Dapfel photo fotográfusával már több alkalommal is dolgoztunk együtt, hiszen ő készítette az esküvői anyagunkat is.Erről ITT olvashatsz! 

Hogyan is néz ki ez a meló a háttérben? Kora hajnalban már az erdőben voltunk, mivel szerettük volna elkapni a felkelő nap sugarait, ahogyan megcsillannak a szemerkélő ködben. Egyértelmű volt, hogy a videót és fotókat is ilyen környezetben készítjük  majd.

Teljes felszereléssel beázott cipőkkel és átfagyva, a legnagyobb elégedettségben hagytuk el az erdőt,mert az anyag a vártnál is jobban sikerült. Tükrözi mind azt, amit Évi & Eve szeretett volna. Lessetek meg 1-2 képet és a videót!

Az egyedi ajándék doboz tartalma:

 100% LUMBERMAN STYLE – Zománcbögre gyapjúnemez borítással

A gyapjúfilccel borított zománcbögre a kirándulások, hegymászások, piknikek tökéletes kiegészítôje, hiszen törhetetlen, tûzön bátran melegíthetô benne bármilyen ital, majd utána a bögresál felgombolásával komfortosan melegen tartható. Ha pedig gyengélkedsz, ebben a bögrében garantáltan forró marad a gyógyitalod!

AHOL AZ ALPOK ÉS A HIMALÁJA ÖSSZEÉR – Különleges, gyógyító fenyôforgáccsal töltött Sóhegy
A nagy méretû, hegy alakú sópárnába egy ritka és különleges, MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ keveréket töltöttünk. Nem más ez, mint az „Alpok királynôje” névre is hallgató cirbolyafenyô illatos faforgácsa és a 84 féle ásványi anyagot tartalmazó Himalája kristálysó. A cirbolyafenyô nyugtatja a szívet és az idegrendszert, így életmentô társ a stresszes hétköznapokon! A himalája sóval való alvással pedig elfelejtheted az orrdugulást, torokfájást, köhögést, fülfájást, na és az ezekbôl fakadó horkolást is! A mennyei forgács illat pedig, ami belôle árad, igazán a csúcsok csúcsa!

A nemezruhás bögrét és a Sóhegyet egy egyszerû, de stílusos, pékzsineggel átkötött és névre szóló kártyával ellátott dobozba zártuk. Háromféle színben érhetôek el a szettek, az idei pasis trendszíneknek , amik a „Hajnali köd”, a „Fenyôerdô” és a „Téli éjszaka”. A dobozban a termékek mellett leírást is találsz, melyen minden hasznos információ és a használati utasítás is szerepel. A box limitált példányszámú, összesen 15 darab készül belőle (Színenként 5 darab).

Ha rendelni szeretnétek azt IDE kattintva tehetitek meg.

Baby Mountain  oldalát IDE kattintva találjátok.

Honeybear kreatív tárgyaiért Katt ide.

Dapfel Photo képeiért pedig IDE.

Reméljük tetszett a bejegyzés mi nagyon élveztük ezt kreatív művészi munkát. Köszönjük a felkérést!

Várjuk a véleményeiteket hozzászólásaitokat...addig is csak kreatívan hiszen határ a csillagos ég.

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon!

insta.jpg

santa_brosfac_2.jpg

Szólj hozzá

facebook Santabross blog babymountain Honey Bear Dapfel photo kreatívprojekt sajtómédia