2019. okt 03.

Fényképek az emlékek őrei!

írta: SANTA BROS
Fényképek az emlékek őrei!

Tippek, hogyan őrizd meg a rengeteg fotód kreatívan!

 Már egészen kiskorom óta nagyon szeretem és kötődöm a fényképekhez! A mai rohanó modern világnak rengeteg előnye van, minden pillanatot megtudunk örökíteni, digitálisan eltudjuk menteni, azonnal tovább tudjuk küldeni vagy akár rögtön meg is oszthatjuk másokkal.

71402237_2178370622471731_622036703275646976_n.jpg

Képek:Farkas Hajnalka 

Valahogy mégis azt érzem, hogy ami kézzel fogható, vagy lapozható az igazi, az “örök” és még nagyobb élményt nyújt! Emlékszem, amikor kicsi gyerekként elővettük testvéreimmel a fényképekkel, emlékekkel telipakolt ütött-kopott cipősdobozt és albumokat. Vagy amikor nagymamám ölében ülve lapozgattuk a régi emlékekkel és vicces pillanatokkal, rég nem látott családtagokkal teli albumokat.

Ezek azok a momentumok, amik mindig bennünk élnek, és fantasztikus rájuk visszaemlékezni. Mindig is szerettem ajándékozni is fényképet, hiszen megörökíthet, feleleveníthet egy csodálatos közös emléket ,ami örömmel tölthet el másokat is! Elég egy szép keret, amit akár magunk díszíthetünk és már is egyedi személyre szóló kreatív ajándékot adhatunk.

Amióta gyermekeink vannak fontosnak tartjuk a feleségemmel, hogy minden olyan pillanatot megörökítsünk, ami mérföldkő családunk életében. Szülinapok, Karácsony, baba vagy babák várása,újszülött fotózás, családi nyaralás és még sorolhatnám. Annyira jó érzés látni,ahogyan a lakás a képektől és az emlékektől otthonná válik! Az még fantasztikusabb, amikor a kihelyezett képeket a gyerekeink csodálják, felfedezik rajta magukat, a családot, és újra élik a megörökített pillanatot.

Képek:Farkas Hajnalka

Ahhoz, hogy minél egyszerűbben, de minőségi képeket kapjunk a CEWE Fotótermináljait szoktuk használni, amit nem csak könnyű kezelni, de nagyon gyors is, ezeket már a legnépszerűbb drogériákban és műszakiáruházakban is megtalálhatjátok. Három gyerek mellett fontos tényező a gyorsaság és a precizitás.Ha pedig egy egész sorozatot szeretnénk megeleveníteni szintén a CEWE Fotókönyveit választjuk. Rengeteg sablon, matrica, keret, betűtípus, méret és forma, minőség közül választhatunk. Ami még fantasztikus, kérhetjük az automatikus összeállítást, vagy mi is létrehozhatunk egyedi könyveket. Mi általábban saját magunknak szerkesztjük. Nagyon könnyű online, laptopon, tableten vagy akár az applikáció segítségével telefonon is szerkeszteni!

Képek:Farkas Hajnalka

Legutóbb nyomon követhettétek a családi feltöltődésünk Noszvajon az Oxigén Resort & Spa Hotelben, ahol a KidsOasis utazó nagyköveteként mehettünk! Természetesen itt is végig fotóztunk, hiszen olyan fantasztikus élményekben,látnivalókban, pillanatokban volt részünk, amikre sokáig emlékezni szeretnénk! Így, amint hazaértünk neki láttam a Noszvaji fotókönyv elkészítésének.

Képek:SantaBrosblog

Amikor időm engedte egy limonádé mellett laptopon vagy a parkban várakozva tableten mindig szerkesztettem egy picit! A végeredmény egy csodaszép CEWE Fotókönyv, amit mindig büszkén és boldogan lapozgatunk majd a gyerekekkel, unokákkal, dédunokákkal!

Képek:Farkas Hajnalka

Használjátok ki a 21.század lehetőségeit és legszebb emlékeitek megtartására használjátok az emlékek őreit a fényképeket!

A CEWE Fotókönyveket ide kattintva tudod elkészíteni saját fotóidból.

Ha ide kattintasz egy videókalauzt találsz, hogy gyorsan megtanuld a szerkesztés lépéseit!

Fantasztikus utazást kívánunk az emlékeid körül, és kreatív fotókönyvkészítést.  

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon! Rengeteg ötlettel és tartalommal várunk. A megosztásokat és a like-okat köszönjük!

Szólj hozzá

család utazás apa családi nyaralás cewe Otthon Santabros a facebook-on Fotókönyv KidsOasis utazikacsalád kreatívprojekt fotózásotthon APABLOG FÉNYKÉPEK