2020. ápr 03.

Készíts húsvéti dekorációt kedvenc fotóidból

írta: SANTA BROS
Készíts húsvéti dekorációt kedvenc fotóidból

cewe_2020-6-768x512.jpg

Amire szükséged lesz:

  • CEWE fotómatrica

  • olló

  • lézervágott húsvéti fa figurák

  • dekortapasz

  • viaszpaszta

  • madzag

Hamarosan itt a húsvét, végre tavaszba borul a táj, és ebben az időszakban igyekszünk ezt a hangulatot is kialakítani otthonunkban. Hoztam most nektek egy nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető vintage húsvéti dekorációs ötletet.

 

Ez most abban tér el a már megszokott ünnepi ötletektől, hogy egyedivé és személyessé tudjuk tenni a saját vagy családi fényképeinkkel. Így nem csak egy sima dekorációs elem lesz a lakásban, hanem mindig mosolyt csal az arcunkra amikor ezekre a fotókra pillantunk.

Első lépésben megrendeltem a kedvenc húsvéti fotóimból pár kattintással a CEWE oldalán a CEWE Fotómatricákat. Azért választottam, mert nagyon könnyen tudunk majd dolgozni vele, mivel ez egy szuper minőségű öntapadós matricát készít a fényképekből.

Miután megérkezett, kezdetét vette a dekoráció elkészítése.

Felragasztottam a matricát a kiválasztott lézervágott figurára (ilyet a legtöbb hobbiboltban kaphattok), majd dekortapasszal egy keretet ragasztottam köré. Ezt követően az ujjammal vékony rétegben felhordott viaszpasztával antikoltam. Itt-ott vastagabb rétegben is tehetitek. Ezt a műveletet akár egy ecsettel is végezhetitek, egészen rusztikus hatást érhetünk el vele. Figyeljetek rá, hogy a figura mindkét oldalát antikoljátok a viaszpasztával. Már csak egy masnit készítettem a madzagból, amit a figura akasztójához rögzítettem. Készíthettek több különböző méretű masnit is, egymáson nagyon jól mutatnak majd.

Ilyen egyszerűen el is készült a személyes fényképeinkkel díszített húsvéti dekoráció.

Készítsétek el ti is ezt a roppant egyszerű dekorációs elemet, és elevenítsétek fel vele a kedvenc emlékeiteket akár minden nap.

 

CEWE tipp: Ha kíváncsi vagy további öletre kattints a CEWE BLOGÉRT IDE!

 

* Ezentúl a DIY ötleteim praktikáim a CEWE blogon is olvashatjátok. Hónapról hónapra jelentkezem majd érdekes és hasznos videóval, hogy miként lehet még egyedibb és személyesebb ajándékokat, lakberendezési tárgyakat készíteni a CEWE termékekből!

Kövessétek a @cewemagyarorszag Instagram oldalát is, mert ott is frappáns ötleteket találtok!

 

EZ a DIY ötlet a CEWE jóvoltából készült. Fantasztikus fényképes ötletekért és kreatív megoldásokért kattints IDE vagy a logóra!

 

cewe-logo-1.png

 

 

A bejegyzés a Cewe szponzorált taratalmai által jött létre.

 

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon! Rengeteg ötlettel és tartalommal várunk. A megosztásokat és a like-okat köszönjük!

 

 

Szólj hozzá

DIY Lakberendezés cewe Tavasz Húsvét Vintage Otthon Praktikák Schabbychic bloggerwork cewe inspiráciok