2021. jan 31.

Azért mert Apa lettem, miért ne lehetnék stílusos?

írta: SANTA BROS
Azért mert Apa lettem, miért ne lehetnék stílusos?

144572683_3905671109489700_734870229255169888_n.jpg#együttműködés

Huszonhét éves voltam, amikor az első gyermekem megszületett. Valahogyan ,amikor szülők leszünk hajlamosak vagyunk a sok új feladat miatt megfeledkezni saját magunkról. Harmincegy évesen  három gyermek után tudatosan figyelek rá, hogy rendszeresen járjak borbélyhoz, hogy ápolt legyek és egy picit kikapcsoljak, arra is ügyelek, hogy kövessem a divat alakulását. Természetesen ma már jobban szeretem a basic alap darabokat és sokkal fontosabb a kényelem és praktikum mint a huszas éveimben.

Előtérbe kerültek a melegítőnadrágok és a kapucnis pulóverek és az olyan praktikus kiegészítők, amik egy apukánál nélkülözhetetlenek. Viszont így is fontos, hogy aktuális darabokat válasszak.

Szükségem volt egy táskára, amibe minden belefér... Tényleg minden! Laptop, cumisüveg, cumik, pelenka, nedves törlő, váltóruhák és persze az én holmijaim is, ha egyedül indulok útra a nagylányommal és az ikrekkel.

A Trendhim.hu oldalán meg is találtam.

 

Lazy Bear

Ez a tengerészkék hátizsák igazi retró darab a sárgásbarna pántoknak köszönhetően. A táska belseje finom szövettel lett bevonva. A becsatolása két patenttel történik.

A táska elején található zsebbe a gyakran használt tárgyakat érdemes tenni. A fő részében találsz külön párnázott helyet a laptopodnak! A vállpántokat méretre lehet állítani, így mindenkinek kényelmes!

Forrás:Trendhim.hu

Viszont a pénztárcám mindig hatalmas helyet foglal a zsebemben, pedig a legtöbbször kártyával fizetek, ezért választottam egy valódi marhabőr kártyatartót, amiben minden személyes iratom, bankkártyám és egy kevés készpénz is elfér, még sem foglal sok helyet a zsebemben.

144393240_2748355092046664_4852072824992370594_n.jpg
Lucleon

LEMMY RFID-ÁRNYÉKOLT BARNA BŐR KÁRTYATARTÓ

Akiknek egy hagyományos, vaskos pénztárca már idejemúlt, azok többnyire ilyen szép bőr kártyatartókat keresnek. Ennél a modellnél a színezett valódi bőr barnaságát egy kontrasztos sárgásbarna varrás emeli ki.

A bőr kártyatartóban helyett kapott nyolc kártyatartó tok és egy külön cipzározható zseb is a készpénznek. A cipzár anyaga nikkelmentes fém. A tárca tartalmát egy különleges, RFID-árnyékoló bélés óvja a rádiófrekvenciás adatlopási kísérletektől.
Forrás:Trendhim.hu

 Azt gondolom attól, hogy szülők leszünk időt kell szánni magunkra, haladni a kórral, megtalálni saját stílusunkat, ami természetesen évről évre változik ám de lehet kényelmes, és divatos is.  Ajánlom nektek a Trendhim.hu oldalt hiszen itt számtalan férfi kiegészítőt találhattok minden stílushoz.

 

Trendhim

Ezúton is köszönöm nekik a táskát és a kártyatartót, hiszen a bejegyzés az ő támogatássukkal született.

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon! Rengeteg ötlettel és tartalommal várunk. A megosztásokat és a like-okat köszönjük!

 

Szólj hozzá

szülő apa Divat szponzoralttartalom APABLOG