2015. dec 18.

Christmas Home tours! 2015

írta: SANTA BROS
Christmas Home tours! 2015

Karácsonyi otthon túra!

1476922_10205751346603426_215974812_n.jpgVégre eljött az év azon szakasza, amikor ünnepi köntösbe öltöztethetjük otthonunkat! Előkerülnek a szekrény mélyéről a fenyőgirlandok, az üveggömbök, a télapó és angyalok. Mi imádjuk dekorálni otthonunkat, így sokkal kellemesebb megpihenni egy fárasztó munkanap után és átszellemülve várni a karácsonyt.

Most egy karácsonyi otthon túrára invitálunk titeket, tartsatok velünk hátha elcsíptek egy- két kreatív megoldást!

Az előszoba

Az ajtókoszorút mi magunk készítettük, nemcsak kiváló közös program, de sokkal jobb egy olyan tárgyat csodálni, amit saját kezével készít az ember. 

A konyha és étkező

Az étkezőben a nemrégiben bemutatott tálalószekrényen kapott helyet a központi dísz közepén egy csillogó szarvassal. A Santa Family felirattal ellátott faszeletet még tavaly készítettem a feleségemnek. Az asztaldísz egy tálba helyezett üveggömbök sokasága egy kis borostyánág és némi gyertya alkotja.

A nappali

Katt  a képre a galériáért!

A nappaliban rengeteg DIY tárgy kapott helyet, a szarvasos képet krétával rajzoltuk, a vászon pedig táblafestékkel van kezelve. A skandináv stílusú adventi koszorúról már olvashattatok katt ide. Néha elég egy vázába tobozokat rakni és egy masnival átkötni a természet máris az otthonunkba költözik.

 Reméljük ti is örömötöket lelitek a karácsonyi készülődésben! További kellemes készülődést nektek!

Túránk most véget ért! Kellemes Karácsonyi ünnepeket kíván a Santa Bros csapata!

Karácsonykor is kövess minket a facebookon!

santa_brosfac_1.jpg

Szólj hozzá

DIY Karácsony Lakberendezés Vintage Otthon Pentart Textúra Santabros bútortuning bloggerwork