2016. feb 07.

KOZMETIKÁZZUK ÁT A KOZMETIKÁT

írta: SANTA BROS
KOZMETIKÁZZUK ÁT A KOZMETIKÁT

Avagy a nagy kozmetika átalakítás

12714129_10206045408474789_325405225_n.jpg

Most egy igen nagy átalakításba vágtuk a fejszénket a feleségemmel. Kozmetikusként dolgozik és új helyre költözött. Egy váltott műszakban működő kozmetika,fodrászatba, ahol elég rég volt már felújítás, így ráfért már egy kis Santa Bros tuning. Fontos volt, hogy figyeljünk a hely funkcionalitására, hogy megfeleljen egy fodrászat elvárásainak és egy kozmetikának is! Mivel egyszerre nem zajlanak itt a munkafolyamatok, ezért nem is volt olyan nehéz dolgunk. Mint mindig most is az inspirációs anyaggyűjtéssel kezdtünk! Ez sokat segít a kezdő kép kialakulásában. Lessétek meg hogyan lehet alacsony költségvetésből is egyedül állót alkotni.

 

Kép: Pinterest

Színekben ezt a világot képzeltük el,egy kis kékesszürke a főfalon meghatározó tapétával és kiegészítőkben pedig arany ezüst mixelésével. 

Most megmutatom nektek miből indultunk ki. Ebből a retro szalonból kellett elegáns, letisztult,univerzális hol kozmetika, hol fodrászatot csinálnunk. 

Elötte: képgaléria

Miután megvolt az elképzelés és tervek indulhatott az anyag beszerzés... Az alacsony költségvetés miatt a tapétázáson kívül minden munkát mi csináltunk, gletteltünk, festettünk,csiszoltunk és rengeteget takarítottunk. Még a függönyöket is az anyósom kezének köszönhetjük. Rengeteg munkánk volt benne,de megérte. A beépített szekrény maradt, így mikor színvilágban gondolkoztunk,ahhoz alkalmazkodtunk. A bútorok és tükrök adottak voltak a feleségem régi szalonjából, ezért erre sem kellett költenünk. Új székek, fejmosó, és hajszárítóbúra került az üzletbe. A bejárati ajtót is lecsiszoltuk és újra pácoltuk. Az új kozmetikához új arculat is dukált, így elővettem régi grafikus vénám és megalkottuk tesómmal a tökéletes arculatot. Új cégtábla, logó, névjegykártya, ajándékutalvány készült. Lessétek meg milyen lett!

Így alakult:

Ilyen lett:

12570968_10205955620710151_1126396078_n.jpg

Az arculat

A facebook oldalhoz katt a képre:

nevjegyuj_1.jpg

A facebook oldalhoz katt a képre:

 santa_brosfac_1.jpg

Szólj hozzá

facebook DIY Lakberendezés Szépségápolás Inspiráció Kiegészítők Textúra Santabros a facebook-on Santabross Szépségtippek Santabross blog kozmetika tuning átalakítás olcsón