2016. sze 25.

Készíts illatos textil tököket!

írta: SANTA BROS
Készíts illatos textil tököket!

14463857_10207714225074161_1413919228_n.jpg

Mivel újra elérkezett az év azon időszaka amikor a fák gyönyörű színharmóniába öltöznek, itt volt az ideje valami őszi otthoni dekorációnak! Lesz itt egy kicsi DIY, egy kevés vintage, és egy pofon egyszerű ötlet!

Nem lesz szükségünk másra, csak egy darabka szimpatikus anyagra, tűre és cérnára, ollóra egy filctollra, tányérokra, pár darab faágra és egy-két kósza műviráglevelére! Valamint két Pentartos termékre az express gluera ami egy nagyon gyorsan száradó profi ragasztó, és az arany színű metál viaszpasztára amely méh viaszból készült narancsolajjal, mely bármely felületen fémes csillogást eredményez.

Az egész roppant egyszerű, válasszunk egy számunkra szimpatikus tányért (minimum kistányér), majd fektessük az anyagra és rajzoljuk körbe! Ha ezzel megvagyunk vágjuk ki majd kézi öltéssel húzzuk össze a tetejét! Ezt követően vattával béleltük és narancs illóolajjal illatosítottuk! A ragasztóval felhelyeztük a leveleket és a faágat, majd a csipkénket egy darabdrótra húztuk és egy ceruza segítségével spirál alakúra formáztuk! Utolsó lépésként az arany viaszpasztával antikoltuk a leveleket és a kis textil tökünk szárát! 

Egyszerű, mutatós és jó illattal árasztja el a szobát! Próbáljátok ki hiszen nem túl költségigényes és roppant könnyű elkészíteni!

A háttérben látszódó HOME felirat elkészítését itt találod! KATT

A Fonott tökök elkészítését pedig itt! KATT

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon!

insta.jpg

santa_brosfac_2.jpg

Szólj hozzá

ősz DIY Vintage Inspiráció Otthon Home Pentart Kiegészítők Textúra Santabros a facebook-on Santabross blog ősziasztaldekoráció Őszi otthon bloggerwork