PHO-teszt
Ismerkedjünk a vietnámi konyhával!
Az egész úgy indult, hogy egy tréning miatt egy ideig együtt laktunk tesómmal Budapesten. Mivel az eredeti szakmája szakács és SÉF-ként dolgozott idáig, így amikor az Ázsia centerbe keveredett egy teli batyuval tért haza... Nah pont e miatt indult a levesfőzés!
Előtte való napokban, lestük meg Molnár Szilágyi Szilvi PHO-levesét a Fördős Zé magazin oldalán, mivel nem tűnt bonyolultnak és tesóm már korábban többször is evett Phot-t, (az egekig magasztalta az ízt) így neki láttunk.
A videót bekészítettük és mindent lépésről lépésre Szilvivel csináltunk. A receptet nem fogom részletezni mindent megtaláltok a videóban itt lent!
Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=c96V3YqMMq8
Szilvivel már korábban is beszéltünk arról, hogy imádja a házimunkát és a főzés teljesen kikapcsolja,( Interjút ITT olvashatod!) viszont azt nem gondoltuk volna, hogy ilyen egyszerűen ennyire finomat lehet főzni.
A teljes receptet itt találjátok: katt ÍGY KÉSZÜL A PHO LEVES!
Égettünk, főztünk,cincáltunk,daraboltunk,szeleteltünk, de megérte mert ilyen ízorgiát még sosem éreztem. Hol édeskés, hol savanykás ,olykor csípős, néha puha de aztán roppanós.... IMÁDTAM MINDEN PILLANATÁT A LEVESNEK. Ha imádod az ízek harmóniáját és valami különlegesre vágysz teszteld te is!
ÉRTÉKELÉS:5*
Nálunk Szilvi PHO-levese csillagos ötös értékelést kapott, egyszerű de mégis nagyszerű! Tesztelésre fel!
Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon!