2017. okt 31.

Így készíts egyszerűen letisztult őszi dekorációt!

írta: SANTA BROS
Így készíts egyszerűen letisztult őszi dekorációt!

unnamed_8.jpg

Valami hiányzott az őszire pingált lakásunkból.... Így esett, hogy ismét összedobtunk valami hihetetlen olcsót és rendkívül egyedi exkluzív őszi dekort.

Adott 3 db kb darabja 100Ft polisztirol dísztök, amit a gyárban egyen narancssárgára fröcsköltek... Hát mit ne mondjak elég gyatrára sikeredett. Amikor megvettük tudtuk, hogy ez kell nekünk, majd mi igazán menő kis vintage tököket faragunk belőlük. Elképzeléseinkben élt a kép, hogy igazán pompásan mutatnak együtt az IKEÁban vásárolt (valamire majd csak jó lesz) fém kis kaspóinkkal. Megjegyzem ezeknél a kis arany kaspóknál is az áruk győzött meg minket.Kép: http://www.ikea.com/hu/hu/

Ami biztos volt, hogy ismét festeni fogunk. A tököket lefújtuk a Pinty Plus Aquvának zöldes matt színével, majd száradás után a barna színéből és a fehér színéből fröcskölve szórtuk rá a festéket. Ismét vártunk 10 percet a száradással. Tudjátok ez az a festék, amit akár lakásban is használhattok, nálunk is így történt. Itt olvashattok róla bővebben... Praktikus tárolók festékszóróval és a DIY limonádés pohár .

Ezt követően a Pentart metál arany viaszpasztájával kapott kopottas antik hatást. Ezt ecsettel elszórva húztuk fel megadva a tök kontúrjait.

Ilyen egyszerűen elkészíthető és ezután mehetett is az őszi asztalunkra, az exkluzív őszi dekor.

További őszi dekorációs ötletekről itt olvashattok:

Itt egy TÖK jó ötlet az őszre!

Készíts illatos textil tököket!

TÖK jó kosarak!

Terítéken az őszi asztal!

Romantikus mécsestartók befőttesüvegből!

 

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon!

insta.jpg

santa_brosfac_2.jpg

 

Szólj hozzá

ősz DIY Lakberendezés IKEA Vintage Otthon Home Pentart Textúra ősziasztaldekoráció Tökdekoráció Őszi otthon bloggerwork novasolspray pintyplusaqua