2019. ápr 11.

Ezzel a pár csináld magad ötlettel várd te is a húsvétot!

írta: SANTA BROS
Ezzel a pár csináld magad ötlettel várd te is a húsvétot!

Húsvéti otthon túra!

Minden szezont imádunk elindítani, legyen ősz, tél, nyár vagy tavasz! Természetesen kapcsolódik mindhez egy ünnep is! Szeretném most egy Otthon túrával bemutatni, hogyan és milyen hangulatban várjuk mi a húsvétot! Lesz itt rengeteg DIY, csináld magad ötlet is!

Az étkezőben a saját kézzel készített táblára a Hoppy Easter Every Bunny felirat került! A tábla készítését itt találjátok! Az étkező asztalon a fa tálcába kis fészket készítettünk, kerámia nyulak és egyszerű tojások kaptak benne helyet. A tálalószekrényen, a már korábban bemutatott pozsgás koszorút dobtuk fel, egy fa nyuszival, így egyből passzolt a hangulathoz! A koszorú elkészítését itt találod! A tojásfát egyszerű tojások díszítik, az ágakat a közeli erdőben szedtem. Előtte szintén egy tojásfészek kapott helyet.

A nappaliban a sárga és virágmintás díszpárnáktól lett igazán tavaszi a hangulat! A díszpárnák elkészítését, itt találod! Az előszobában a gagyi feltuningolt húsvéti kiegészítőktől lett igazi a hangulat. Ezeket aranyra festettük, erről itt olvashattok! A luxy tojások elkészítését itt találjátok!

A fürdőbe a tetovált tojások kerültek, ennek elkészítését, itt találjátok! Mi ilyen hangulatban várjuk az ünnepet, ezzel a pár kreatív ötlettel igazán otthonos és húsvéti lett a lakás! Reméljük tetszett nektek is a túra, és ti is kipróbáltok egy-két ötletet.

Képek:Sánta Dániel

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon! Rengeteg ötlettel és tartalommal várunk. A megosztásokat köszönjük!

insta.jpg

santa_brosfac_2.jpg

Szólj hozzá

DIY Lakberendezés Húsvét Vintage Inspiráció Otthon Praktikák Home Santabross blog novasolspray pintyplusaqua