2019. okt 25.

Irány a Balaton ősszel.

írta: SANTA BROS
Irány a Balaton ősszel.

Csodaszép színekben Siófok.

edina_shared_a_drawing_with_you_1.PNG

Grafika:Szentesi Edina  sze.rintem

Ősz. 

Több szempontból is imádjuk, a fantasztikus színei, a csodálatos illatai, és a friss levegő miatt,de legfőképpen az ikreink születése tette igazán rendkívülivé számunkra. Ha azt mondom Balaton és, ha azt mondom Siófok mindenkinek a tomboló napfény,strandolás,főtt kukorica, jégkrém, vízibicikli, és a nyári izzadás jut eszébe. Ám miért ne lehetne izgalmas ez a csodálatos hely ősszel is.

Ahogyan a nyáron bebillantást nyerhettetek fantasztikus utazásunkba a KidsOasis utazónagyköveteiként vettük be Noszvajt a családdal,( Erről ide kattintva olvashatsz.) most megmutatjuk nektek milyen fantasztikus ebben az átmeneti évszakban is utazni erre a csodálatos helyre, Siófokra.

Ismét egy minősített családbarát szállás helyet választottuk, a Hotel Azúrt.

pic.jpg

Kép:https://kidsoasis.hu/

Arról, hogy mitől családbarát egy szálláshely bővebben ITT olvashatsz.

A négy szélforgós szálloda( erről ide kattintva még többet tudhatsz meg) méltán híres a családok körében, hiszen a régió legnagyobb 4 csillagos wellnes- és konferencia szállodája. Ami biztos, a közvetlen Balaton part és a teljeskörű wellness részleg teljes kikapcsolódást és kalandot tartogat az egész család részére.

Nyári utazásunk óta hiába lettek nagyobbak a gyerekek, így is rengeteg holmira szükségünk lenne az úthoz, de mivel a Hotel teljesen gyemek és baba barát, így ezeket ismét nem kell majd cipelnünk.
A szobák gazdagon felszereltek, babaágy gyerekágyneművel, fürdető kád, bili, fellépő, WC szűkítő, pelenkázó lap, mikrohullámú sütő, cumisüveg melegítő és még sok más hasznos gyermekholmi is rendelkezésre áll.

Képek:Santa Bros

Mivel a hozzátáplálás az ikreinknél is véget ért, így nagylányunkkal együtt falatoznak már hárman, fontos számunkra, hogy az utazásaink során is teljeskörű étrendjük maradjon, ne csak immel-ámmal kapjanak be ezt azt. Ám emiatt sem kell aggódnunk, hiszen egy fantasztikus gyermekbüféasztal várja őket egészséges, friss alapanyagokból készült fogásokkal, és a gyerekek örömére egy játszósarokkal könnyítik meg a mi és a gyerekek étkezését.

Miután alaposan körültekintően kiválasztottuk a család minden tagjának megfelelő szállást, indulhat a környék felfedezése. Ebben az évszakban nagyon szép a táj, szóval kirándulni mindenképp fogunk, a maradék időt pedig a hotel wellness részlegén töltjük majd. Abban biztos vagyok, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő elfoglaltságot, hiszen olyan sok szolgáltatás közül választhatunk majd!

A gyerekeket ismét a KidsOasis fantasztikus Utazik a Család könyvsorozatának Irány a Balaton című kötetével készítettük fel az útra! Így a mese alapján tudja majd Bella feleleveníteni merre is járunk.

73533056_2424661614415545_7838260670331092992_n.jpg

Az előző utunkból rengeteget tanultunk milyen is nagycsaládosként utazni!

Összegyűjtöttem egy-két bevállt dolgot nektek.

Ezeket a dolgokat ne hagyd otthon, ha sok gyerekkel utazol:

Hordozók:

Mivel ketten utazunk három gyerekkel és az ikrek még csak próbálnak járni, így nagyon nagy segítséget nyújtott az előző utunk alatt is, tehát most is bekerül a bőröndbe az biztos.

Az Utazik a Család könyvsorozat a helyre vonatkozó aktuális számát mindenképp vásároljátok meg minimum 2-3 héttel korábban, hiszen ez a mesés útikalaúz nagyon jól felkészíti a gyerekeket az utazásra! Nálunk már két alkalommal is bevált!

Réteges ruházat:

Mivel ősszel kiszámíthatatlan az időjárás, mindenkèpp úgy csomagolj a család minden tagjának, hogy könnyen tudjatok alkalmazkodni az időjárás viszontságaihoz.

Alvókák és cumik:

A legfelszereltebb szálloda sem tudja pótolni a már megszokott cumikat és alvókákat, így ezt mindig többször ellenőrizd le, hogy elpakoltad-e!

Képek:Santa Bros


Ha kíváncsi vagy hogyan alakul őszi utazásunk, kövesd kalandjainkat a KidsOasis oldalán, folyamatos beszámolóval jövünk a blog instagram és facebook oldalán is!

Addig is ismerjétek meg utazásunk hivatalos dalát a Talk2night-Térkép című vadonatúj muzsikáját.

Mi erre bulizzuk át az utat.�

A Talk2Night engedélyével.

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon! Rengeteg ötlettel és tartalommal várunk. A megosztásokat és a like-okat köszönjük!

  

Szólj hozzá

család utazás ősz ikrek siófok családi nyaralás kidsoasis KidsOasis utazikacsalád minősítettcsaládbaarátszálláshelyek ígyutazz APABLOG