2020. júl 17.

Készíts kirakóst kedvenc fotóidból

írta: SANTA BROS
Készíts kirakóst kedvenc fotóidból

110336519_600100777569521_4660149653176148927_n.jpg

Végre beköszöntött a várva várt nyár. Ami magával hozta a VAKÁCIÓT is. Most egy olyan DIY ötletet hoztunk el nektek, amit nem csak egyedül, hanem a gyerekekkel is bátran elkészíthettek. Így nem csak kreatívan tölthetitek a közös időt, de később együtt is játszhattok majd a kedvenc fotótokkal díszített kirakóssal.

Amire szükséged lesz:

• 10 db fa spatula (hobby boltban & patikában is beszerezhető)
• Papírragasztó
• CEWE Art nyomatok
• Vágódeszka
• Szike


Első lépésként kedvenc fotóimból megszerkesztettem a CEWE Art nyomatot, majd megrendeltem. Ez a termék lesz a kirakó alapja.

Miután megérkeztek indulhatott is a kreatív kirakó készítés.

Következő lépésként sorba rendezzük a spatulákat. Majd ezt követően, bekenjük ragasztóval a fotónkat és egyenletesen a spatulákra ragasztjuk.

Ezt követően egy vágódeszkára rakjuk a spatulákra ragasztott képet, majd a szikével a spatulák mentén felszeleteljük.

Ilyen gyorsan és egyszerűen elkészült ez szuper fényképes kirakó. Vihetjük magunkkal a nyári utazásainkra, elővehetjük a strandon vagy játszhatunk vele bárhol, ahol csak kedvünk támad. Egy dolog garantált, a legkedvesebb emlékeink így mindig velünk lesznek.

 

CEWE tipp: Ha kíváncsi vagy további ötletre kattints a CEWE BLOGÉRT IDE!

 

* Ezentúl a DIY ötleteim praktikáim a CEWE blogon is olvashatjátok. Hónapról hónapra jelentkezem majd érdekes és hasznos videóval, hogy miként lehet még egyedibb és személyesebb ajándékokat, lakberendezési tárgyakat készíteni a CEWE termékekből!

Kövessétek a @cewemagyarorszag Instagram oldalát is, mert ott is frappáns ötleteket találtok!

 

EZ a DIY ötlet a CEWE jóvoltából készült. Fantasztikus fényképes ötletekért és kreatív megoldásokért kattints IDE vagy a logóra!

 

cewe-logo-1.png

 

 

A bejegyzés a Cewe szponzorált taratalmai által jött létre.

 

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon! Rengeteg ötlettel és tartalommal várunk. A megosztásokat és a like-okat köszönjük!

 

 

 

Szólj hozzá

kreatív gyerekjáték DIY cewe Inspiráció Otthon Praktikák Home Textúra FÉNYKÉPEK cewe inspiráciok