2018. feb 19.

Babafotózás otthon!

írta: SANTA BROS
Babafotózás otthon!

Kreatív ötletek a legszebb emlék elkészítéséhez.

28190530_10211789638636953_2013339818_n.jpg

Már is eltelt 1 év azóta, hogy kis családunk egy egyedülálló egyéniséggel gazdagodott! Bella beragyogja a mindennapjainkat, minden örömével és nehézségével együtt. Rengeteg gondolat kavarog bennem... ahogyan közeledett a szülinapja napról napra frissültek az emlékek az Apás szülésről... IDE kattintva olvashatod!

Ami biztos imádjuk, hogy velünk van, hogy tanít minket és különlegessé tesz minden napot!
Ennek örömére egy fotózással szerettük volna megörökíteni ezt a jeles eseményt! Elvégre csak egyszer 1 éves valaki!
Nekiláttunk az előkészületeknek, ahogyan már megszokhattátok nem a könnyebb oldaláról vettük a dolgot...
A fotósunk Farkas Hajni adott volt, ő csinálta rólunk a szuper családi fotókat még a kismama időszakból!
Így már csak a koncepciót kellett kitalálni a fotózáshoz! Mi passzol egy 1 éves kislányhoz a legjobban? Sok sok tüll, még több lufi és rengeteg egyedi kiegészítő! Színvilágban a rózsaszín arany dominált! A pepcoban vettünk papír poharakat és tányért, még hozzá passzoló konfettiágyút is találtunk!

A pohárból és tányérból 2 lépésben elkészült az instant tortattál, amit egy 1 éves kedvére rongálhat!

28175922_10211769955304882_1159147588_n.jpg

A poharat ragasztópisztoly segítségével a tányér közepére ragasztottam, és már kész is! Pompás helye volt a csodálatos unikornisos tortának, amit kedvére marcangolt és cincált szét! Ezúton is köszönjük a Kávészömnek ezt csodálatos tortát!


Készítettem még egy szülinapi táblát, csak, hogy egyedivé tegyem az alkalmat ezen minden információt megtalálható, amit egy 1 évesről tudni illik! A tábláról itt olvashatsz bővebben!

28176030_10211770069467736_389100572_n.jpg

A feliratot fehér és rózsaszín filccel készítettem. Ezt később egy nedves szivaccsal könnyen lelehet törölni!


Egy pár szó még a lufikról... Neten vette a feleségem, rizikós de jóval olcsóbb... engem kifejezetten meglepett milyen horror áron adják ezeket! Azért írtam, hogy rizikós mert az 1 - es formájú lufit épp, hogy fel tudták héliummal tölteni a szelepnél is forrasztva volt... de egy kis izgalom mindig kell. Ha a felfújáson gondolkoztok, legyen szó héliumról vagy levegőről érdemes körbe érdeklődni mert nagyon nagy ár különbségeket lehet találni...
Ezek után indulhatott a fotózás Baba, Anya, Apa és a Kutya... a legszebb mosolyát felkapta és elkészültek ezek a csodás képek!

Aki már vett részt hasonlón az tudja milyen vicces és fárasztó is� ahogyan grimaszolva, ugrálva, hülye hangokat kiadva próbálod gyermekedből kifacsarni a legcukibb énjét!


Összegezve ajánlom a házi fotózást, több utána járás, de biztos olyan lesz amilyennek elképzeltétek és a baba szuperül fogja érezni magát a saját közegében!
Boldog Születésnapot Kislányom! Köszönjük, hogy minket választottál!Ha tetszett a poszt vagy neked is van hasonló tapasztalatod, ötleted a témában írd meg kommentben!

Farkas Hajnalkát ITT találod!

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon!

insta.jpg

santa_brosfac_2.jpg

 

Szólj hozzá

babafotózás DIY Lakberendezés Inspiráció Otthon Praktikák BabaDIY fotózásotthon babaszületésnap FarkasHajnalkafotó