2018. már 14.

Természetes ápolás, egy álomból...

írta: SANTA BROS
Természetes ápolás, egy álomból...

Interjú Szabó-Vida Zsófival

A sors mindig olyan tehetséges és kitartó emberekkel sodor össze, hogy ezen már néha én is meglepődöm. Így történt ez Zsófival is, aki csatlakozott a Santa Bros kitartó kreatív anyukáinak körébe. Bemutattuk már nektek BabyMountainHimalya Évit, aki zseniálisat alkot (Erről ITT olvashatsz)és Monár Szilágyi Szilvit is, aki szintén gyereknevelés mellett bizonyítja be, hogy nap mint nap lehet izgalmasabbnál izgalmasabbat létrehozni(Erről pedig ITT olvashatsz). Zsófi is  kislánya nevelése mellett vágott bele egy régi álom megvalósításába. Milyen jól tette, így a természet erejével teszi szebbnél szebbé a család minden tagjának bőrét. Így történt ez velünk is, küldött nekünk egy csomagot, nem felejtett ki senkit még Wendy a cocker spánielünk is kapott egy kis ajándékot.

mi_a_lanyok.jpg

 

A következőkben megmutatom nektek miket is kaptunk és milyenek voltak a tapasztalataink. Mivel a feleségem kozmetikus, így elég magasan volt a mérce. A Herbarting 100% természetességet és 0%mesterséges alapanyagot garantál, ez elsőre érződött mikor csak megszaglásztuk őket. Bella fürdetőkrémet kapott, aminek kifejezetten örültünk, hiszen elég érzékeny a bőre. Tökéletesen bevált, külön kiemelném, hogy nem tartalmaz semmilyen mesterséges anyagot, a sheavaj, E-vitamin és B-vitamin gondoskodik a tökéletes ápolásról már 0-éves kortól. Nálunk tökéletesen bevált még a hidegtől kifújt arcocskákat is rendbe hozta. A FÜRDETŐKRÉMÉRT és részletes infókért Katt ide!

28741044_10211919880892928_1427188105_n.jpg

Wendyről sem feledkezett meg Zsófi ő egy kutyamancsmosó sampont kapott tökéletes tesztelési időszak volt az elmúlt hetek változékony időjárása, hiszen hol eső miatt hol pedig a hideg hó és sózott utcák állítottak kihívást a kis tappancsoknak. Ezért minden séta után a sampont használtuk praktikusan könnyen tudtuk adagolni a tégely fejének köszönhetően és a kutya akár be is nyalhatja olyan természetes a bio kamillának és körömvirágnak köszönhetően. Sőt azt sem bántam, ha az én kezemre kerül egy pici... ápolás a kutyának és a gazdinak is. Végre idén nem marta ki a só a tappancsokat... ezúton is köszönjük Zsófi. A KUTYAMANCSMOSÓ SAMPONÉRT és részletes infókért Katt ide!

 

A feleségem kapta a HerbArting csodafegyverét a  Vitalizáló Szérumot szuper kis csodafegyver ebben a hidegben a száraz bőrt szépen kisimítja, az apró ráncokat feltölti és sokkal üdébbnek élet telibbé válik a bőr. Mindketten használtuk szuper, hogy vékony rétegben vittük fel a bőrre és egy- két óra után a látvány magáért beszélt... Mondanom sem kell, hogy ez a kis csoda fegyver a vadgesztenye erejével állandó helyett kapott Kitti éjjeli szekrényén.  A VITALIZÁLÓ SZÉRUMÉRT  és részletes infókért Katt ide. A másik termék, amit  kapott a Védőkrém, bevallom őszintén egy picit hanyagoltuk ezt a krémet, mert megfeledkeztünk róla. Aztán Kitti keze nagyon kiszáradt a hidegtől( nem vitt magával kesztyűt) és mondtam neki, hogy még ki sem próbálta, így bekente vele a kezét. Másnap mintha mi sem történt volna, azóta a táskájában hordja ... A VÉDŐKRÉMÉRT és részletes infókért Katt ide! 

Én egy szuper cuccot kaptam az Arcbalzsamot már nagyon régóta szerettem volna egy olyan balzsamot, amivel szakáll igazítás után be tudom kenni az arcom. Mivel állaga folyékonyabb, mint egy krém, így nem csak simára borotvált arcnál, hanem a szőrös arcon is, mint az enyém jól felszívódik. Kihagyhatatlan rutinként épült be a szakáll igazítós hétköznapjaimba. Az ARCBALZSAMÉRT és részletes infókért Katt ide!

 

Hogyan jött a HerbArting ötlete?

Már kisgyerekkoromban annyira vonzott a krémkészítés, hogy megpróbáltam rózsaolajat és fenyős gyógykenőcsöt csinálni. Utólag visszanézve persze nagyon vicces az egész  Én mindig is a kertben szerettem legjobban játszani és a természetben lenni. A tudásom azóta természetesen nőtt, de a cél ugyanaz maradt - merítsünk a természetből (aminek mi is részei vagyunk) és alkossunk olyan kozmetikumokat, amikkel segíteni tudunk. Ehhez először a Kertészeti Egyetem gyógynövénykarán végeztem, majd okleveles kence-és szappankészítő mester lettem. A fő csapásirányt a kislányom, Kató születése adta a HerbArting megalapításához, gyakorlatilag a kezembe kaptam a problémát, mivel már a kórházban jelezték, hogy nagyon problémás a bőre, számíthatunk atópiára és mindenféle egyéb problémára. Az ő nagyon érzékeny bőrére kezdtem el kifejleszteni a babatermékeimet.

Mennyire szólsz bele a termékek összetételébe?

Maximálisan, mivel mindent én magam tervezek és készítek! Természetesen napi szinten is használom a termékeimet és csak tökéletes termékeket adok ki a kezemből. Minden részletre figyelünk, olyasmire is, ami nem is jutna az ember eszébe, ha nem szülő. Például a popsikenőcs tégelyét 10 gyerekkel teszteltük, hogy ne tudják kinyitni és szétkenni a szobában; vagy a napozó tej, azért van fújós flakonban, hogy bárhol lehessen használni és ne kelljen hozzá a gyereket lefektetni; de említhetném az anyukáknak készült 3 az 1-ben multifunkciós HerbArting kávés tusfürdőt. A törődés jelen van a tökéletes bio alapanyagok megválasztásában is, és a gondos terméktervezésben, ami miatt nem használunk illatanyagokat, illóolajokat, színezékeket, mert ezek ugyan jól esnek a felnőttek érzékeinek, de a piciknél allergiás reakciókat válthatnak ki.

Hogyan tudnád leírni a legegyszerűbben, kiknek ajánlod a HerbArting brandet?

 

A család minden tagjának!

 

Kiknek készülnek a termékek?

 

Nagyon fontosnak tartom, hogy az egész családot lefedjük termékeinkkel. Az érzékeny bőrű babáktól indultunk, de a felnőtteknél ugyanúgy előfordul az ekcéma, pikkelysömör, sőt a kutyáknál is. Kifejezetten ügyelek arra, hogy praktikus megoldásaink a hétköznapokban is megállják a helyüket és ne nehezítsék, hanem megkönnyítsék a bőrápolást, mert egy kisgyerekes anyukának erre percei vannak csak és nem órái !Ebben segítenek például a 2, illetve 3 lépéses arcápoló csomagjaink; arcpakolásként is használható arclemosóink és azonnal felszívódó krémeink.

Ki inspirál, inspirált?

A családom és a természet. Belőlük merítek legtöbbet. A legfurcsább növényből is szívesen csinálok valamilyen terméket, pl. nagyon vonz a csalán és a különböző zöldségek!

Hogyan jut időd ennyi mindenre gyermek mellett?

Nagyon nehezen ! De szerencsére nagyon élvezem a munkámat, így szívesen agyalok hajnali 5-kor is az új termékeken. És van egy extra csodafegyverem is anyaként – a kávé ! Ezt belül és kívül is lelkesen alkalmazom, így született a BlueBird Roasteryvel közös, híres kávés termékcsalád. Mert a kávé hatása a bőrön is ugyanolyan feltöltő és pörgető, így érdemes alkalmazni. A Blue Bird kávéja ráadásul fairtrade és ökológiai gazdálkodásból származik és mindig frissen pörkölik és őrlik nekem a termékekbe, így a hatásuk még jobb lesz !

Milyen terveid vannak a jövőre nézve?

Rengeteg tervem és ötletem van és nagyon sok inspirációt kapok a vevőimtől is, hogy mit látnának még szívesen a palettán. A baba vonalon 3 termék van már majdnem teljesen kidolgozva, amik közül az egyik egy teljesen innovatív termék lesz, ami egyedülálló a piacon. A felnőtteknek szánt termékeink közül várható majd egy harmadik kávés termék, ahol természetesen ismét a BlueBird csodás friss kávéját használjuk majd. A kutyusoknak szánt termékeinknél pedig nemrég jöttünk ki 2 újdonsággal: 1 kutyamancsmosó samponnal, ami gyakorlatilag egy lágy folyékony szappan kutyusoknak és egy körömvirágos mancsápoló balzsammal, mert a hideg téli időben fontos, hogy gondosan ápoljuk a kis mancsokat.

Ha kíváncsi vagy a termékekre katt ide: https://www.herbarting.hu/

Keresd instagrammon ITT: https://www.instagram.com/herbarting/

Facebookon pedig ITT: https://www.facebook.com/HerbArting/

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon!

insta.jpg

santa_brosfac_2.jpg

Szólj hozzá