2017. júl 23.

PHO-teszt

írta: SANTA BROS
PHO-teszt

Ismerkedjünk a vietnámi konyhával!

20289732_10210259945595583_601130734_n.jpg

Az  egész úgy indult, hogy egy tréning miatt egy ideig együtt laktunk tesómmal Budapesten. Mivel az eredeti szakmája szakács és SÉF-ként dolgozott idáig, így amikor az  Ázsia centerbe keveredett egy teli batyuval tért haza... Nah pont e miatt indult a levesfőzés!

Előtte való napokban, lestük meg Molnár Szilágyi Szilvi PHO-levesét a Fördős Zé magazin oldalán, mivel nem tűnt bonyolultnak és tesóm már korábban többször is evett Phot-t, (az egekig magasztalta az ízt) így neki láttunk.

A videót bekészítettük és mindent lépésről lépésre Szilvivel csináltunk. A receptet nem fogom részletezni mindent megtaláltok a videóban itt lent!

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=c96V3YqMMq8

Szilvivel  már korábban is beszéltünk arról, hogy imádja a házimunkát és a főzés teljesen kikapcsolja,( Interjút ITT olvashatod!) viszont azt nem gondoltuk volna, hogy ilyen egyszerűen ennyire finomat lehet főzni.

A teljes receptet itt találjátok: katt ÍGY KÉSZÜL A PHO LEVES!


Égettünk, főztünk,cincáltunk,daraboltunk,szeleteltünk, de megérte mert ilyen ízorgiát még sosem éreztem. Hol édeskés, hol savanykás ,olykor csípős, néha puha de aztán roppanós.... IMÁDTAM MINDEN PILLANATÁT A LEVESNEK. Ha imádod az ízek harmóniáját és valami különlegesre vágysz teszteld te is!

ÉRTÉKELÉS:5*

Nálunk Szilvi PHO-levese csillagos ötös értékelést kapott, egyszerű de mégis nagyszerű! Tesztelésre fel!

Ha tetszett a bejegyzés kövess minket a facebookon és az instagrammon!

insta.jpg

santa_brosfac_2.jpg

Szólj hozzá

konyha főzés Santabross kitchen pholeves PHO Molnár Szilágyi Szilvi